Τρίτη, 5 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου: Εγώ δε θα βάλω συνεργάτη μου να βγει να με υπερασπιστεί

Κατερίνα Καινούργιου: Εγώ δε θα βάλω συνεργάτη μου να βγει να με υπερασπιστεί

Νέα οργισμένη τοποθέτηση από την Κατερίνα Καινούργιου, στον απόηχο του ξεσπάσματός της κατά της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε ξανά σήμερα (13.11.2023) διαμηνύοντας, σε όσους την κατέκριναν για την προηγούμενη αντίδρασή της, πως δεν θα την αρρωστήσουν.

Η Κατερίνα Καινούργιου, αν και δεν την κατονόμασε, φωτογράφισε τη Φαίη Σκορδά όταν είπε ότι εκείνη δεν βάζει συνεργάτες της (σ.σ. εννοεί τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και όσα είπε για την ψυχική της υγεία) να την υπερασπίζονται.

Εμμέσως απάντησε και τον Βαγγέλη Περρή, που μίλησε για βρωμιά, λέγοντας πως βγαίνουν και τη λένε μέχρι και βρώμικη, άνθρωποι που ξεκίνησαν τη βρωμιά στην ελληνική τηλεόραση.

«Θέλω να πω κάτι στους τηλεθεατές και δεν με νοιάζει τι θα πείτε πάνω, κάτω, δεξιά και αριστερά. Έχω περάσει ένα πάρα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο και συνεχίζω να βάλλομαι από παντού. Έχει αρχίσει λίγο και ξεφεύγει η κατάσταση.

Με αυτό που θα κάνω τώρα ξέρω ότι διαφωνεί το κανάλι και η εταιρία παραγωγής και όλοι αλλά δεν πειράζει, επειδή είμαι ο εαυτός μου, ας δεχτώ επίπληξη, τουλάχιστον θα κοιμάμαι εγώ καλύτερα.

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα πάνω στον θυμό μου και την προσπάθειά μου να υπερασπιστώ την ομάδα μου για κάποια πράγματα που ξεκίνησαν από άλλες εκπομπές, να μου ξέφυγαν πράγματα που λέγονται πάνω στον θυμό», ξεκίνησε την τοποθέτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πραγματικά, αν κάποιους στενοχώρησα, ζητώ συγγνώμη, γιατί δεν είχα καμία κακή πρόθεση, ούτε υπονόησα κάτι περίεργο από αυτά που γράψατε μετά και πιστεύατε ότι υπονόησα. Το να βάλλομαι όμως όλο το Σαββατοκύριακο από ένα συγκεκριμένο σύστημα, να βγαίνουν και να με λένε μέχρι και βρώμικη, άνθρωποι που ξεκίνησαν τη βρωμιά στην ελληνική τηλεόραση…

Το ότι επειδή δεν έχω παιδιά, να σημαίνει ότι επειδή κάποια άλλη που έχει παιδιά, είναι σε καλύτερη μοίρα, να δέχομαι σχόλια για την εμφάνισή μου, την πορεία μου γενικότερα και την προσωπική μου ζωή, παρακαλώ πολύ να σταματήσει εδώ.

Παρακαλώ πολύ, όλους αυτούς που το έχουν ξεκινήσει, ακόμα και τα sites που τα αναπαράγουν, να σταματήσουν να αναπαράγουν αυτούς τους χυδαίους χαρακτηρισμούς και αυτά τα χυδαία άτομα με όλα αυτά που κάνουν προς το πρόσωπό μου ή που υπονοούν κάτι για σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ξέρετε πολύ καλά τι λέω. Να σταματήσει εδώ, γιατί αυτά είναι σοβαρά. Δε παίζουμε με αυτά τα θέματα. Το κορμί μου και η ψυχή μου είναι πεντακάθαρα και το ξέρουν και οι τηλεθεατές μου αυτό και όσοι συνεργάζονται μαζί μου. Εγώ δε θα βάλω κανέναν συνεργάτη μου να βγει να με υπερασπιστεί. Αυτά που κάνουν κάποιοι άλλοι.

Και αν συνεργάτης μου, έβγαινε στο Instagram και υπονοούσε για μια άλλη παρουσιάστρια αυτά τα χυδαία που υπονοούν για μένα, θα του είχα πει από σεβασμό να το κατεβάσει. Σας παρακαλώ πολύ να σταματήσει εδώ. Δε θα με αρρωστήσετε εμένα, ούτε τον περίγυρό μου.

  

Συγγνώμη όμως δεν αντέχω άλλο. Στο τέλος θα πάθω τίποτα εγώ… Οι βρώμικοι στο σώμα και την ψυχή δε θα μιλήσουν για μένα», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Media Τελευταίες ειδήσεις