Δευτέρα, 26 Φεβ.
15oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: Καλύτερα πάρε τηλέφωνο και πες ότι θα σε κράξω, παρά να πετάς υπονοούμενα με κούπες

Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: Καλύτερα πάρε τηλέφωνο και πες ότι θα σε κράξω, παρά να πετάς υπονοούμενα με κούπες

“Εμένα ύπουλα πράγματα κι αυτά τα δήθεν με μηνύματα δεν μου αρέσουν προσωπικά όταν έχεις μιλήσει με έναν άνθρωπο” σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Την αντίθεσή της εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου για την κίνηση της Δανάης Μπάρκα να στηρίξει με μία κούπα την Φαίη Σκορδά, παρά να μιλήσει με την ίδια και να της μεταφέρει την ενόχλησή της για όσα είχε αναφέρει για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ. 

“Την είδα από μακριά. Δεν χαιρετηθήκαμε, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Εγώ έχω μία άποψη. Επειδή τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει κι έχω βάλει μέσα στη ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει και θεωρεί ότι έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα.

Εμένα ύπουλα πράγματα κι αυτά τα δήθεν με μηνύματα δεν μου αρέσουν προσωπικά όταν έχεις μιλήσει με έναν άνθρωπο” είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

“Καλύτερα πάρε τον τηλέφωνο και πες του θα σε κράξω αύριο επειδή θεωρώ ότι είσαι φάουλ σε αυτό που έκανες με την Φαίη ή τον Γιώργο, παρά να πετάς υπονοούμενα με κούπες. Αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα. Γενικότερα το λέω.

Όταν κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να έχεις ανταλλάξει κάποιες ωραίες στιγμές και τους έχεις στηρίξει στα δύσκολά τους, βλέπεις ότι σε μία άτυχη στιγμή σου -γιατί έφταιγα- να σου φέρονται έτσι εγώ δεν θέλω να έχω επαφές.

Επειδή βγήκαν και κάποιες φημολογίες για τον πρώην σύντροφό μου. Η Δανάη τον γνώρισε από εμένα και νομίζω ότι μια χαρά συμπαθιόντουσαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν…

 

Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο φαντάζομαι ή ο Φίλιππος. Γνωρίστηκαν από εμένα και κάνουν παρέα ακόμα. Τώρα τα άλλα πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Τι να σας πω;” κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Media Τελευταίες ειδήσεις