Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου για Κωνσταντίνο Βασάλο: Πληρώνεται εκεί, δεν το κάνει τσάμπα 

Κατερίνα Καινούργιου για Κωνσταντίνο Βασάλο: Πληρώνεται εκεί, δεν το κάνει τσάμπα 

Τα όσα είπε στην τελευταία εκπομπή του στο YouTube ο Κωνσταντίνος Βασάλος προκάλεσαν αντιδράσεις. Μια απ’ αυτές ήταν από την Κατερίνα Καινούργιου.

«Είμαι πολύ σφιγμένος στην τηλεόραση, γιατί δεν έχω χώρο. Κάποιες φορές κάνω πράγματα στην τηλεόραση που δεν συμφωνώ 100% αλλά ξέρω ότι θα με οδηγήσουν κάπου» είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της, το συζήτησαν στην εκπομπή της Τρίτης (09.04.2024).

«Μιλάει αυθόρμητα και τον καταλαβαίνω αλλά από την άλλη, αν δεν του αρέσει εκεί που είναι, καλύτερα να πεις: ας έρθει ένας άλλος που το έχει πραγματικά ανάγκη.

Ξέρετε πόσα παιδιά μου στέλνουν καθημερινά μηνύματα και μου ζητάνε δουλειά; Το λέω επειδή πληρώνεται ο Κωνσταντίνος για να είναι εκεί, δεν το κάνει τσάμπα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κατά καιρούς έχουμε ακούσει πολλούς να λένε ότι ασφυκτιούν στη δουλειά, ότι δεν περνάνε καλά στη δουλειά αλλά κάνουν τα πάντα για να είναι σε αυτή τη δουλειά. Στην προκειμένη περίπτωση, του Βασάλου μια χαρά του έχει πάει», σχολίασε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Επίσης, νομίζω ότι του δίνεται χώρος στην εκπομπή της Σίσσυς (Χρηστίδου). Αν έχεις ένα πρόβλημα, πας και το συζητάς», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο δε Γιάννης Πουλόπουλος αναρωτήθηκε: «Δεν ήξερε πού πήγαινε; Αν θυμάστε καλά, ο Βασάλος ήταν στο “Χαμογέλα και Πάλι”, έφυγε για να πάει στο Survivor και μετά ξαναγύρισε, ενώ αρχικά είχε ακουστεί ότι θα πήγαινε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου».

  

«Κάποιοι μπορεί όχι αλλά οι περισσότεροι που είμαστε εδώ είμαστε για βιοποριστικούς λόγος αλλά και το αγαπάμε αυτό που κάνουμε», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Media Τελευταίες ειδήσεις