Σάββατο, 2 Μαρ.
14oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου για την «έξοδο» του Χάρη Λεμπιδάκη: «Ή κάποιος μου έλεγε ψέματα ή παρουσιάσατε ψεύτικα ρεπορτάζ»

Κατερίνα Καινούργιου για την «έξοδο» του Χάρη Λεμπιδάκη: «Ή κάποιος μου έλεγε ψέματα ή παρουσιάσατε ψεύτικα ρεπορτάζ»
NDP

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου για την αποχώρηση του Χάρη Λεμπιδάκη! «Κάτι δεν πάει καλά στο ρεπορτάζ που μεταδώσατε», είπε η παρουσιάστρια του Alpha για τον τρόπο που μεταδόθηκε η είδηση στις εκπομπές του Σαββατοκύριακου.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε αρχικά για το «διαζύγιο» με τον Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος έφυγε από τη «Super Κατερίνα» πως «έγινε μεγάλος ντόρος χωρίς λόγο. Το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής έκανα ζάπινγκ κι έβλεπα ότι όλοι ασχολούνται με αυτή την εκπομπή, χωρίς να ξέρετε τι έχει συμβεί. Την Παρασκευή αποχώρησε αιφνιδίως ο Χάρης Λεμπιδάκης. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πρόπερσι, για προσωπικούς του λόγους».

Συνεχίζοντας, η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε ότι «είχα καταλάβει μία δυσαρέσκεια και μου έστειλε μήνυμα ότι έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει μετά το τέλος της εκπομπής. Ξαφνικά, πριν βγω στον αέρα με ενημερώνουν ότι αιφνιδίως – κάτι που με στεναχώρησε και γι’ αυτό δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Χάρη – δεν θα βγει στην εκπομπή…

Για να μην βγει κάποιος στην εκπομπή που πληρωνόμαστε πρέπει να είναι θέμα υγείας ή κάτι άλλο πάρα πολύ σοβαρό. Δεν ξέρω γιατί σε κάποια άλλα κανάλια παρουσιάζουν μια τοξικότητα και μια ένταση. Καμία τοξικότητα και ένταση δεν υπάρχει σε αυτή την εκπομπή. Επειδή έγινε ντόρος, προς τιμήν του ο Χάρης έκανε ένα ποστ».

Έπειτα η Κατερίνα Καινούργιου «καυτηρίασε» τον τρόπο που παρουσιάστηκε από τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου η είδηση: «Το Σαββατοκύριακο όλες οι εκπομπές ξαφνικά παρουσίασαν κάτι άλλο. Έναν Χάρη να φεύγει επειδή τσακώθηκε, επειδή έχει μια δυσαρέσκεια… Εγώ τηλεφώνησα σε κάποιους συνεργάτες και συναδέλφους και ρώτησαν ποιος τα είπε αυτά και μου είπαν ο Χάρης.

Δεν μπορώ να πιστέψω, αγαπημένοι μου συνάδελφοι, ότι ο Χάρης που έκανε αυτό το ποστ, σας είπε άλλα πράγματα στο τηλέφωνο. Οπότε, κάποιος σε εμένα έλεγε ψέματα ή παρουσιάσατε ψεύτικα ρεπορτάζ στον αέρα. Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Χάρης δεν μπορούσε να υπηρετήσει μια συγκεκριμένη θεματολογία κι έχει πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά εδώ και τον παραγωγό».

 

Κλείνοντας, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Γιατί λοιπόν προσπαθούσατε σε εκπομπές το Σαββατοκύριακο να βγάλετε τον Θέμη Μάλλη τοξικό και ότι κάτι έχει κάνει, ή την εκπομπή ένα περίεργο κλίμα, εφόσον ο Χάρης κάνει ένα ξεκάθαρο ποστ; Κάτι δεν πάει καλά στο ρεπορτάζ που μεταδώσατε. Και το λέω με παράπονο».

Media Τελευταίες ειδήσεις