Δευτέρα, 26 Φεβ.
12oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου: «Ντρέπομαι, κι εγώ τα είχα 5 χρόνια με μικρότερο, τι σημαίνει;»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ντρέπομαι, κι εγώ τα είχα 5 χρόνια με μικρότερο, τι σημαίνει;»

Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις δηλώσεις του αθλητικογράφου Κώστα Ραπτόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε τον χωρισμό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου

«Ντρέπομαι γιατί με αγγίζουν κι εμένα. Ντρέπομαι για την Ειρήνη, για όλες τις γυναίκες που ακούνε αυτή τη στιγμή» είπε εμφανώς ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Κώστας Ραπτόπουλος μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι ήταν αναμενόμενος ο χωρισμός του ζευγαριού, αφού η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι αρκετά μεγαλύτερη από τον ποδοσφαιριστή και πως οι γυναίκες με το πέρασμα των χρόνων αποκτούν ανασφάλειες και ορμονικές διαταραχές, «χάνοντας» τη φύση τους πιο γρήγορα σε σχέση με τους άντρες.

«Ντρέπομαι πάρα πολύ για αυτά που ακούστηκαν και ντρέπομαι γιατί με αγγίζουν κι εμένα. Ντρέπομαι για την Ειρήνη, για όλες τις γυναίκες που ακούνε αυτή τη στιγμή. Πραγματικά τι είπε ο άνθρωπος;» σχολίασε αρχικά σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τα παιδιά δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Και 4 και 5 χρόνια να έχουν, δικαίωμά τους. Δεύτερον, η ζήλεια δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Κι εγώ έχει τύχει να είμαι με μικρότερο άντρα και να τον ζηλεύω πολύ και να ‘μαι με μεγαλύτερο και να τον ζηλεύω ακόμα περισσότερο» εξομολογήθηκε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε και τις δηλώσεις του Κώστα Ραπτόπουλου περί ηλικίας και εγκυμοσύνης, λέγοντας: «Να ενημερώσω τον κύριο Ραπτόπουλο, που μίλησε με τόση ασέβεια για το γυναικείο φύλο, ότι όταν μία γυναίκα πλησιάζει τα 40, δεν σημαίνει ότι δε μπορεί να τεκνοποιήσει ή ότι δεν είναι καλά σεξουαλικά. Μπορεί να είναι καλύτερα και από έναν πολύ μικρότερο άντρα. Ντροπή, ντροπή, ντροπή!».

 

«Εγώ είμαι 37. Είχα σχέση 5 χρόνια με μικρότερο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι καλά έκανα και χωρίσαμε, γιατί εγώ είμαι μεγάλη κι αυτός μικρός και δε μπορώ να αποδώσω; Όλα ρατσιστικά και τραγικά αυτά που ακούσαμε. Κάθε γυναίκα μπορεί να τα φτιάχνει με όποιον θέλει» έκλεισε το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.

Media Τελευταίες ειδήσεις