Media

Κατερίνα Καινούργιου σε Κωνσταντίνο Βασάλο: Θέλω οι συνεργάτες μου να έχουν άποψη και στοιχειώδη μόρφωση

«Δεν θα σε επέλεγα, θέλω οι συνεργάτες μου να έχουν στοιχειώδη μόρφωση», αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου στη δήλωση που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ότι «ο κόσμος να διαλυόταν δεν θα πήγαινα στο πάνελ της».

«Προσβάλλεις αυτούς εδώ τους ανθρώπους», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου στην απάντησή της προς τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αναφερόμενη στους συνεργάτες της στον Alpha.

«Σε τηλεοπτική εκπομπή, Σαβ/κο, lifestyle, στη Σίσσυ Χρηστίδου δεν δουλεύει ο Κωνσταντίνος Βασάλος; Με ίδιο περιεχόμενο εκπομπής και πολλές φορές μην σας πω και πιο σκληρό σε κάποια θέματα. Δουλεύει κάπου αλλού. Να μη δούλευε στην τηλεόραση, να το βγάλω το καπέλο και του πω: μεγάλε respect, δεν σου αρέσει η τηλεόραση και κάνεις Youtube. Εφόσον δουλεύει στην τηλεόραση, αυτό που είπε είναι προσβλητικό.

Αρχικά, δεν θα σε επέλεγα, παρόλο που μου είσαι πολύ συμπαθής. Είσαι πολύ καλό παιδί. Δεν σε έχω επιλέξει τόσα χρόνια και δεν σου έχω κάνει πρόταση προσωπικά γιατί αυτό που είπες προσβάλει τους συνεργάτες μου. Θέλω οι συνεργάτες μου να έχουν μία ποιότητα, άποψη, γνώμη και μία στοιχειώδη μόρφωση και παιδεία», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν σημαίνει ότι δεν τα έχεις όλα αυτά, αλλά κάποια δεν τα έχεις. Οπότε το να λες ότι και να διαλυόταν, δεν θα πήγαινες στο πάνελ της Καινούργιου, δεν προσβάλεις εμένα γιατί εγώ δεν θα σε επέλεγα ούτως ή άλλως. Προσβάλλεις αυτούς εδώ τους ανθρώπους», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Κίμων Κουρής στο newsit.gr: Οι «Αθώοι», η διεθνής καριέρα και ο γάμος – «Γίνομαι καλύτερος εξαιτίας της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου»
«Η σύζυγός μου είναι ένας άνθρωπος που κρατάει ισορροπίες και που δημιουργεί ένα πολύ όμορφο περιβάλλον για όλους μας», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός
Κίμων Κουρής
Κόντρα Χασαπόπουλου – Ρήγου για τον καιρό: «Τον σηκώσατε τον πήχη, εκτέθηκες» – «Πολύ μεγάλα ύψη βροχής στην βορειοανατολική Αττική»
Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν επαληθεύτηκαν με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να αφήνει να εννοηθεί στην Χριστίνα Ρήγου ότι «έπεσαν έξω» και την Ανθή Βούλγαρη να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά
Κόντρα για τον καιρό στο Mega