Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου vs Βαγγέλης Περρής: Ανέβασε απόσπασπα από τα ειρωνικά σχόλια

Κατερίνα Καινούργιου vs Βαγγέλης Περρής: Ανέβασε απόσπασπα από τα ειρωνικά σχόλια

Μια νέα… κόντρα έχει προκύψει στο ελληνικό μιντιακό σύστημα: αυτή ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Βαγγέλη Περρή.

Μια κόντρα που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και συνεχίστηκε σήμερα (04.12.2023), με την Κατερίνα Καινούργιου να «απαντά» σε σχόλια που είχε κάνει ο Βαγγέλης Περρής.

Η αρχή έγινε την περασμένη Πέμπτη, όταν από τον «αέρα» της εκπομπής Πρωινό, ο Βαγγέλης Περρής είπε για την Κατερίνα Καινούργιου: «Είπε, ακριβώς απομαγνητοφωνημένη η πρόταση “έχει τύχει να με σχολιάζει με χυδαίο τρόπο στο παρελθόν ο Βαγγέλης Περρής για την εμφάνισή μου. Θα μου πεις, τώρα, τι ασχολείσαι με τον Περρή. Πόσο χυδαίο είναι αυτό από την πλευρά ενός άνδρα”.

Θα πρέπει αυτό το οποίο είπε, ότι την έχω σχολιάσει με χυδαίο τρόπο, η Κατερίνα Καινούργιου να το αποδείξει. Όχι να πει κατάλαβα, μου είπανε, υπονοήθηκε. Να πει το σχόλιο το χυδαίο που έχει ακουστεί από μένα. Αν δε γίνει αυτό, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Αν δε ζητήσει συγγνώμη, θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που αντιστοιχούν σε αυτό το οποίο έκανε δημοσίως και οι ευθύνες αυτές, φυσικά, θα είναι ποινικές».

Σήμερα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα, ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Περιμένω τη συγγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου. Δε μου έχει στείλει μήνυμα. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά. Φυσικά θα δεχθώ τη συγγνώμη της. Δεν το κάνω για να βγάλω λεφτά. Όλο αυτό έγινε για να επανέλθει η κανονικότητα».

  

Η τελευταία δήλωση δεν έμεινε αναπάντητη από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία «απάντησε» με απόσπασμα εκπομπής, όπου ο Βαγγέλης Περρής αναφερόταν στην ίδια.

«Επειδή δεν μου αρέσει να παίζουμε με τις λέξεις, οι ίδιες οι λέξεις που ειπώθηκαν δεν ήταν χυδαίες. Αυτό που βρίσκω χυδαίο είναι όταν ένας άνδρας αφήνει άκρως ειρωνικά υπονοούμενα για την εμφάνιση μίας γυναίκας.

Όχι δεν ήταν ένα “χυδαίο σχόλιο”, αν σταθούμε στην απομαγνητοφώνηση. Αλλά αυτό καθόλου δεν μειώνει τη χυδαιότητα αυτού του άκρως ειρωνικού και απαξιωτικού σχολίου.

Καλημέρα φίλοι μου», έγραψε σε story που ανέβασε.

Media Τελευταίες ειδήσεις