Κατερίνα Καινούριου: “Δεν νομίζω ότι θα μαθευτεί εύκολα το επόμενο βήμα στην σχέση μου”

Στο Σου Κου Familly παραχώρηση δηλώσεις η Κατερίνα Καινούριου, όπου μίλησε για το αν θα υπάρξει επόμενο βήμα την σχέση της.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε με χαμόγελο πως «το επόμενο βήμα δεν εξαρτάται από εμένα μόνο! Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαστε πολύ καλά και έχουμε μια πάρα πολύ όμορφη σχέση! Αν αυτό όμως γίνει, νομίζω ότι δεν θα μαθευτεί πολύ εύκολα. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω φάει αρκετά χαστούκια με δημοσιοποιήσεις μπορεί της προσωπικής μου ζωής στο παρελθόν. Οπότε τα τελευταία χρόνια είναι γνωστή η σχέση μου, είμαι καλύτερα από ποτέ, πολύ ευτυχισμένη αλλά δεν θέλω να πάρει έκταση».

«Δεν με ενόχλησαν καθόλου όσα ακούστηκαν περί εγκυμοσύνης. Με ενόχλησε που υπήρξε περιοδικό που πήρε τηλέφωνο στο σπίτι, στον μπαμπά μου και του το είπε. Εκεί ένιωσα άβολα και αμήχανα» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Παράλληλα, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τον σκληρό ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη και το bullying που δέχθηκε σε νεαρότερη ηλικία από συνεργάτιδα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Ανθή εσύ superstar! Η Σαλαγκούδη επέστρεψε από το Survivor και δεν είπε ούτε “γεια” στις κάμερες

Ανθή εσύ superstar! Η Σαλαγκούδη επέστρεψε από το Survivor και δεν είπε ούτε “γεια” στις κάμερες

Κι όμως, η Ανθή Σαλαγκούδη αγνόησε επιδεικτικά τους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο Έπειτα από την αποχώρηση της από το Survivor , η Ανθή Σαλαγκούδη επέστρεψε στην ... Διαβάστε περισσότερα