Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κατερίνα Τσάβαλου: Είναι αμετανόητοι, δεν έχουν ζητήσει συγνώμη και έχουν βγάλει τρελούς τα θύματα

Κατερίνα Τσάβαλου: Είναι αμετανόητοι, δεν έχουν ζητήσει συγνώμη και έχουν βγάλει τρελούς τα θύματα

«Δεν έλεγα όνομα για να μη μου κάνει μήνυση», λέει η Κατερίνα Τσάβαλου.

Η Κατερίνα Τσάβαλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την εργασιακή βία, τις οικονομικές δυσκολίες, το δώρο της μητρότητας, αλλά και τον εμμονικό θαυμαστή από τον οποίο απαλλάχθηκε με την παρέμβαση της αστυνομίας.

«Εννοείται ότι έχω βιώσει οικονομικές δυσκολίες, και όταν ήμουν μόνη μου και τώρα. Ο σύζυγός μου δουλεύει σε μία εταιρία, ευτυχώς εκείνος είχε δουλειά.

Αγχώθηκα πολύ παραπάνω από τότε που έγινε μαμά με τα οικονομικά, και πιο πολύ για το παιδί. Τρεις φορές μου έτυχε να μην πληρωθώ από δουλειά και τελικά πήρα τα λεφτά μου με δικαστήριο», είπε αρχικά η Κατερίνα Τσάβαλου.

Μιλώντας για το bullying που βίωσε σε μικρότερη ηλικία, αλλά και στη δουλειά της, η Κατερίνα Τσάβαλου είπε: «Στο σχολείο με έλεγαν σκελετούλα, αλλά έχω βιώσει bullying και στη δουλειά. Είχα πει καιρό τι συνέβαινε, αλλά δεν έλεγα όνομα για να μη μου κάνει μήνυση.

Όσοι έχουν ασκήσει εργασιακή ή σεξουαλική βία, είναι αμετανόητοι. Δεν έχουν ζητήσει συγνώμη και έχουν βγάλει τρελούς τα θύματα».

Η Κατερίνα Τσάβαλου είπε στη συνέχεια: «Μου έκαναν πρόταση από το Survivor φέτος και δεν πήγα. Δε θα άφηνα την οικογένειά μου, όσο ανάγκη και να έχεις τα λεφτά.

Όταν έμεινα έγκυος και πήρα 25 κιλά με είχαν πρήξει με το πόσα πήρα και αν τα έχασα. Τα social δεν τα πολυγουστάρω, έσβησα το Facebook και το Twitter, πολύ κακία».

«Το πιο ωραίο δώρο που μου έκανε ο Θεός είναι η μητρότητα. Με τις κοινωνικές συμβάσεις τα πάω μια χαρά. Έκανα πολιτικό γάμο, θα κάνουμε και θρησκευτικό, πιστεύω πολύ στο Θεό. Είχα εμμονικό θαυμαστή. Πήγα στην αστυνομία. Ένα βράδυ ήρθε και κοπανούσε το αυτοκίνητό μου μετά από παράσταση», πρόσθεσε επίσης η Κατερίνα Τσάβαλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις