Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κατερίνα Βρανά: Είδα τον αδελφό μου να τα είχε παίξει και γύρισα και του είπα πως φοβάμαι

Κατερίνα Βρανά: Είδα τον αδελφό μου να τα είχε παίξει και γύρισα και του είπα πως φοβάμαι

“”Εγώ ήξερα ότι δεν πέθαινα απλώς… δεν με άκουγε κανείς” δηλώνει, με χιούμορ, η Κατερίνα Βρανά.

Για την υγεία της και όλα όσα ακολούθησαν των χειρουργείων μίλησε με ειλικρίνεια η Κατερίνα Βρανά όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 και συνάντησε την Πέμπτη τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. 

“Όταν ξύπνησα από το κώμα και η οικογένεια μου άρχισε να χαίρεται που δεν μπορούσα να μιλήσω, το βρήκα αστείο.

Μου το είπαν, μάλιστα, επί τόπου! Νομίζω πως το αστείο είναι πολύ μέρος του χαρακτήρα μου και λόγω δουλειάς και λόγω οικογένειας.

Είναι αυτόματο. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει πόσο σοβαρό ήταν το πρόβλημα, ούτε οι γιατροί. Μας πήρε ένα εξάμηνο για να καταλάβουμε πόσο βαθιά είχε γίνει η ζημιά, η βλάβη οπότε η αντίδραση όλων ήταν “αφού σώθηκες, σε λίγο καιρό θα είσαι καλά”. Από την ώρα που ξύπνησα έτυχε άλλες δυο φορές κάτι που νόμιζαν παλι ότι θα με χάσουν” εξομολογήθηκε, αρχικά, η Κατερίνα Βρανά.

“Εγώ ήξερα ότι δεν πέθαινα απλώς… δεν με άκουγε κανείς! Έπαθα μια αιμοραγία, πανικός, μπήκα στο χειρουργείο γιατί ένα σωληνάκι είχε τρυπήσει κάποιον μυ αλλά επικράτησε υστερία. Ξυπνάω από αυτό το χειρουργείο τελείως τυγλή, πανικός και εκεί”.

“Τρεις φορές οι γιατροί φοβήθηκαν ότι θα με έχαναν. Εγώ είχα τις αισθήσεις μου. Την πρώτη φορά δεν είχα ιδέα αλλά τις άλλες δύο ένιωθα ότι ήμουν τελείως αλλού. Φοβήθηκα όταν μου είπαν ότι έχω αιμοραγία και δεν μπορούσα να αναπνεύσω.

Μου είχαν βγάλει το σωληνάριο και δυσκολευόμουν με την αναπνοή μου. Βλέπω τον αδελφό μου που τα είχε παίξει και γύρισα και του είπα πως φοβάμαι” συμπλήρωσε η Κατερίνα Βρανά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις