Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Κατερίνα Βρανά: Το πρώτο για το οποίο ανησύχησα όταν ξύπνησα, ήταν το στήθος μου

Κατερίνα Βρανά: Το πρώτο για το οποίο ανησύχησα όταν ξύπνησα, ήταν το στήθος μου

Η Κατερίνα Βρανά μαζί με τον πατέρα της, Κώστα, ήταν οι σημρινοί καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4», και αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στην ιδιαίτερη μεταξύ τους σχέση.

«Στην εφηβεία την κρίση την πέρασα με την μητέρα μου πιο πολύ. Επειδή από τα 18-19 ήμουν Αγγλία μέχρι να γίνει όλο το συμβάν, δεν είχαμε τον χρόνο.

Για εμένα χώρισαν στην καλύτερη ηλικία γιατί ήμουν 16, που σημαίνει ότι είσαι τόσο απορροφημένη με τον εαυτό σου και είχα ανακαλύψει τα αγόρια.

Είχα πιο σοβαρά πράγματα τότε και κάπου στο backround χώριζαν οι δικοί μου», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Βρανά.

Η Κατερίνα Βρανά και ο πατέρας της και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε η οικογένεια όταν η Κατερίνα Βρανά αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της.

Ο πατέρας της, Κωστής μάλιστα είπε: «Δεν πίστεψα ούτε μία στιγμή ότι η Κατερίνα θα πέθαινε».

Αναφερόμενη στο περιστατικό που συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν η ίδια βρισκόταν στη Μαλαισία συμμετέχοντας σε ένα φεστιβάλ stand up comedy, η Κατερίνα Βρανά αναφέρει: «Ο γιατρός μου θεωρεί ότι με το που μπήκε ο ξάδερφός μου στην εντατική και έκατσε πάνω από το κρεβάτι, άρχισαν σιγά-σιγά να ανεβαίνουν τα ζωτικά μου στοιχεία. Θυμάμαι τα όνειρα που είχα μες στο κώμα.

Εκείνη την εποχή σκεφτόμουν: είμαι πολύ κουρασμένη και θέλω να κοιμηθώ αλλά φαντάσου να κοιμηθώ τόσο βαθιά που να μη μπορούν να με ξυπνήσουν και να νομίζουν ότι έχω πεθάνει», περιγράφει η Κατερίνα Βρανά.

Media Τελευταίες ειδήσεις