Τρίτη, 7 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κατερίνα Ζαρίφη: Δεν έχω βγάλει τρελά λεφτά, τα έχω διαλύσει όλα

Κατερίνα Ζαρίφη: Δεν έχω βγάλει τρελά λεφτά, τα έχω διαλύσει όλα

Για τους λόγους που σταμάτησε το πρωινό, την αγάπη της στο ραδιόφωνο αλλά και την εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν το βράδυ της Τρίτης (23.01.2024) βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show.

«Δεν είναι ότι θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να τα κάνω όλα καλά, απλώς νιώθω ότι δεν έχω ενηλικιωθεί ακόμα και αυτό το πράγμα μου συντηρεί τη νεότητα», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη, που αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι δεν το… έχει με τα οικονομικά.

«Ούτε είμαι καλή διαχειρίστρια στα οικονομικά, δεν έχω βγάλει τρελά λεφτά, τα έχω διαλύσει όλα. Χύμα στο κύμα με τα οικονομικά», τόνισε.

«Πολλές φορές το καινούργιο μας σοκάρει, ευχάριστα ή δυσάρεστα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να δώσει ο κόσμος μία ευκαιρία στην πλάκα το μεσημέρι.

Δεν έχουν μπει ακόμα σωστά τα κομμάτια στο παζλ αλλά έχουμε πολύ καλό υλικό», συνέχισε η παρουσιάστρια αναφερόμενη στη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ.

 

«Την έχουμε ιδρώσει τη φανέλα, το έχω αγαπήσει πολύ αυτό το project. Θέλαμε λίγο πρωτογενές υλικό στην ελληνική τηλεόραση.

Δεν μας πηγαίνουν όλα καλά αλλά δεν έχουμε και κάποιο manual. Έχω ευχαριστηθεί δημιουργικότητα φέτος στην τηλεόραση. Την είχα ξεχάσει», συμπλήρωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

 

«Το ραδιόφωνο είναι η δουλειά που ξέρω να κάνω καλά σε αυτή τη ζωή, είναι ο μόνιμος σύζυγος. Σταμάτησα το πρωινό, γιατί η υγεία μου από κάποιο σημείο και μετά παρέπαιε. Είναι από το 0 στο 100 σε δευτερόλεπτα, μόλις λες την καλημέρα», ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Media Τελευταίες ειδήσεις