Πέμπτη, 29 Φεβ.
16oC Αθήνα

Κατερίνα Ζαρίφη: Δεν μπορεί η τηλεθέαση να γίνει για τον παρουσιαστή τροχοπέδη στο κέφι του

Κατερίνα Ζαρίφη: Δεν μπορεί η τηλεθέαση να γίνει για τον παρουσιαστή τροχοπέδη στο κέφι του

“Δεν ξέρω κανέναν με μηχανάκι τηλεθέασης” ομολογεί η Κατερίνα Ζαρίφη.

Για την τηλεθέαση των ψυχαγωγικών εκπομπών και όχι μόνο, όπως και για την πολιτική ορθότητα στα social media, μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη το μεσημέρι της Κυριακής  (10.12.2023) στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού στον ΣΚΑΪ. 

«Φέτος νομίζω ότι είναι σκληρή χρονιά για την τηλεόραση, είναι ροκ χρονιά και στο κομμάτι της τηλεθέασης που πάμε όλοι λίγο χέρι χέρι. Μια μέρα κλαίμε, μια μέρα γελάμε. 100% δεν επηρεάζομαι πια από τα νούμερα, δηλαδή πάντα μπαίνουμε και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό γιατί είναι τόσο ρευστή η κατάσταση…

Εγώ θέλω πολύ να γνωρίσω αυτό το others στην τηλεθέαση, που είναι σαν το θρίλερ! Φαντάσματα που κάνουν 50% και 60%! Ποιοι είναι αυτοί οι “άλλοι” τελοσπάντων;” τόνισε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Είναι περίεργο. Δεν ξέρω κανέναν με μηχανάκι τηλεθέασης. Έναν ξέρω με στρογγυλοφάναρο, τον φίλο μου τον Πέτρο, που έχει παπάκι στην Πετρούπολη. Με μηχανάκι – μηχανάκι, όχι, δεν ξέρω κάποιον.

Δεν μπορεί όμως αυτός ο δείκτης να γίνει για τον κάθε παρουσιαστή και άνθρωπο που δουλεύει στην τηλεόραση και τροχοπέδη στο κέφι του».

  

«Υπάρχει και ένα άλλο άκρο σε σχέση με την πολιτική ορθότητα στα social media, σαφέστατα. Να πω την αλήθεια, εγώ ποτέ δεν ενοχοποίησα τις λέξεις. Ενοχοποίησα τους ανθρώπους» εξήγησε, σε άλλο σημείο, η Κατερίνα Ζαρίφη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις