Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κάτι… μαγειρεύουν με τον Έκτορα Μποτρίνι

Κάτι… μαγειρεύουν με τον Έκτορα Μποτρίνι

Είναι από τους πιο γνωστούς τηλεοπτικούς σεφ και λίγο πριν το τέλος του 2016 ολοκληρώθηκε η τηλεοπτική συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, μέσα από την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Μπορεί όμως αυτή να μην ήταν η τελευταία τηλεοπτική παρουσία του για τη σεζόν…!

Όπως φαίνεται λοιπόν κάποιοι θέλουν να… μαγειρέψουν με τον Έκτορα Μποτρίνι, αφού όχι μόνο έκαναν συζήτηση μαζί του αλλά βρέθηκε και στο… στρατηγείο τους. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου χθες το πρωί ο Μποτρίνι βρέθηκε στο STAR που συνάντησε στελέχη του σταθμού και μάλιστα η συνάντησή τους κράτησε αρκετή ώρα. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η συνάντηση αυτή είχε αντικείμενο τη συνεργασία του γνωστού σεφ με το «Master Chef» που ετοιμάζουν στο κανάλι της Κηφισιάς ώστε να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής.

Το αν τελικά… ψηθεί η συνεργασία ή θα μείνει στην προετοιμασία θα φανεί τον επόμενο μήνα που τα στελέχη του STAR θα αποφασίσουν οριστικά ποιοι θα είναι οι δύο κριτές που θα πάρουν θέση δίπλα στον Δημήτρη Σκαρμούτσο που θα είναι σίγουρα στην επιτροπή.

Με δεδομένο όμως ότι τα στελέχη του σταθμού έχουν κάνει επαφές με πολλούς σεφ αλλά είναι η πρώτη φορά που κάποιος από τους υποψήφιους κριτές για το ριάλιτι μαγειρικής βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του σταθμού, ενισχύει την άποψη ότι μάλλον η συνεργασία τους με τον Έκτορα Μποτρίνι είναι σε προχωρημένο… μαγείρεμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε