Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κατιάνα Μπαλανίκα: Τον έπιασα από τον γιακά και τον πλάκωσα στο ξύλο

Κατιάνα Μπαλανίκα: Τον έπιασα από τον γιακά και τον πλάκωσα στο ξύλο

Ένα άγνωστο περιστατικό στη Μπουμπουλίνας, στο τέλος του 1969 με αρχές του 1970, περιγράψει η Κατιάνα Μπαλανίκα, που απόψε (29.03.2023) είναι καλεσμένη της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη στο «Έλεος».

Με την… προτροπή του Ηλία Ψινάκη, η Κατιάνα Μπαλανίκα εξιστορεί πως κάποτε ένας «βλάκας» όπως τον αποκαλεί, την παρενόχλησε σεξουαλικά στη μέση του δρόμου και εκείνη αντέδρασε.

«Πέρναγε ένας βλάκας και μου έπιασε το “αυτό” και πήγε να φύγει. Και τον έπιασα από τον γιακά, ήμουν και γυμνασμένη. Τον έπιασα από τον γιακά και τον πλάκωσα στο ξύλο», είπε για το περιστατικό που έγινε στη μέση του δρόμου.

«Πολύ ξύλο. Είχαμε φτάσει στη μέση του δρόμου, είχε σταματήσει η κυκλοφορία. Ήρθαν και με έβγαλαν από πάνω του για να τον σώσουν».

«Πρώτον, τα έχασε. Τα έχαναν τότε οι άνδρες όταν οι γυναίκες αντιδρούσαν. Εκείνη την εποχή οι άνδρες ήταν αλήτες στο δρόμο και οι γυναίκες δεν μιλούσαν», είπε επίσης η Κατιάνα Μπαλανίκα.

 

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρεται, επίσης, στις κορυφαίες στιγμές της καριέρας της και δεν διστάζει να μιλήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την προσωπική της ζωή και τις όμορφες στιγμές που έζησε κοντά στον Γιώργο Μαρίνο.

Νωρίτερα, η Αννίτα Πάνια βλέπει μία μαύρη γάτα στο πλατό και με αφορμή αυτή την αναπάντεχη επίσκεψη, ξεκινά με τον Ηλία Ψινάκη μία συζήτηση για τις προλήψεις. Προκειμένου λοιπόν να τους λυθούν όλες οι απορίες περί δεισιδαιμονιών, έρχεται στην εκπομπή ένας ειδικός πάνω σε αυτό το θέμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις