Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Καυγάς on air στο «Καλημέρα Ελλάδα»: Ο Ανδρέας Πετρόπουλος τσακώθηκε με Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου

Καυγάς on air στο «Καλημέρα Ελλάδα»: Ο Ανδρέας Πετρόπουλος τσακώθηκε με Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου

Έντονος καυγάς ξέσπασε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» όταν ο δημοσιογράφος Ανδρέας Πετρόπουλος ζήτησε το λόγο από τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, λέγοντας πως δεν του επιτρέπεται να κάνει ερώτηση στη Σοφία Βούλτεψη.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας Πετρόπουλος, δημοσιογράφος από την «Αυγή», είπε στην υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη ότι έχει ακροδεξιό λόγο και ότι είναι συγγενής του Ηλία Κασιδιάρη. Τότε ξέσπασε άγρια κόντρα μεταξύ του ίδιου και της Σοφίας Βούλτεψη. Μάταια ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Οι δύο παρουσιαστές στη συνέχεια ενημέρωσαν τους καλεσμένους τους, οι οποίοι συνέχισαν να τσακώνονται στον αέρα, ότι η κουβέντα έχει ολοκληρωθεί.

Τότε, ο Ανδρέας Πετρόπουλος, που είχε βγάλει ήδη το μικρόφωνο και είχε σηκωθεί από τη θέση του, είπε ότι του απαγόρευσαν να κάνει ερωτήσεις στη Σοφία Βούλτεψη.

Η Μαρία Αναστασοπούλου γύρισε πως τον δημοσιογράφο και του είπε: «Αυτά τα show τώρα Αντρέα εντάξει. Εγώ το έχω ξαναζήσει το έργο, μαζί σου πάλι, κι εδώ γίνεται πάλι χωρίς λόγο. Στον ΑΝΤ1 σου απαγόρευσε κανένας να κάνεις ερώτηση; Είναι δυνατόν να το λες αυτό;».

Ο Γιώργος Παπαδάκης, αρκετά εκνευρισμένος, είπε: «Σε ό,τι αφορά εμάς είσαι άδικος. Δεν σου επιτρέπω. Είναι χυδαίο αυτό που κάνεις. Εάν νομίζεις ότι με αυτό το θέμα ηρωοποιήσε δημοσιογραφικά, τρελός είσαι δεν είσαι ήρωας. Έλα σε παρακαλώ πάρα πολύ που θα μου πεις για δεοντολογία. Εσύ πρέπει να μάθεις δεοντολογία».

Media Τελευταίες ειδήσεις