Τετάρτη, 1 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κέρδισαν τα «μπράβο» του Τούρκου

Κέρδισαν τα «μπράβο» του Τούρκου

Το… μαγειρεύουν εδώ και καιρό με σκοπό την επόμενη βδομάδα να ξεκινήσει το «σερβίρισμα» στους τηλεθεατές και μάλιστα, όπως αποδείχτηκε από την επίβλεψη του «σεφ» το προϊόν θα είναι… γκουρμέ!

Κι επειδή μάλλον μπερδευτήκατε να διευκρινίσω ότι αφορούν την καινούργια εκπομπή «Blind Taste» που καθημερινά από την ερχόμενη Δευτέρα, στις 19 Οκτωβρίου, θα ξεκινήσει να προβάλλει το STAR με παρουσιαστή τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.  Ήδη έχουν γυριστεί πολλά επεισόδια και τα στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς είναι πολύ ευχαριστημένα από το αποτέλεσμα αφού μάλιστα πήραν και τα εύσημα του υπεύθυνου για το συγκεκριμένο φορμά ανά τον κόσμο. Η καινούργια εκπομπή βασίζεται σε τούρκικο φορμά που έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες και πριν από λίγες ημέρες ήρθε στην Ελλάδα ο παραγωγός της, ο Ruyhan Durali, προκειμένου να ελέγξει τι γίνεται με το «παιδί» του.

Τα όσα είδε να γίνονται όχι μόνο ευχαρίστησαν τον παραγωγό αλλά έδωσε τα συγχαρητήριά του τονίζοντας πως η ελληνική εκδοχή του πετυχημένου φορμά είναι από τις καλύτερες που έχουν γίνει σε όλο τον κόσμο. Ο τούρκος παραγωγός ανέβασε και φωτογραφία με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media έχοντας μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος με την πορεία των γυρισμάτων αλλά και με το αποτέλεσμα επισημαίνοντας πως οι μικρές αλλαγές που έχουν κάνει οι έλληνες υπεύθυνοι είναι πολύ καλές. Κι αν σκεφτείτε ότι ο Ruyhan Durali είναι ο δημιουργός και παραγωγός πολλών ακόμα τηλεοπτικών εκπομπών που προβάλλονται με επιτυχία σε όλο τον κόσμο, φαίνεται ότι η ελληνική παραγωγή του «Blind Taste» στάθηκε αφορμή για να… ψηθεί μία καλή συνεργασία με το STAR και για άλλες παραγωγές στο μέλλον!

Από την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν, 19 Οκτωβρίου, στις 16:30, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα αναθέτει στους 4 διαγωνιζομένους της κάθε βδομάδας, τη δημιουργία μιας συγκεκριμένης συνταγής σε ορισμένο χρόνο, αλλά χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν το φαγητό την ώρα που θα το μαγειρεύουν. Στη συνέχεια, με δεμένα τα μάτια θα δοκιμάζουν τα φαγητά και θα τα βαθμολογούν χωρίς να γνωρίζουν ποιο είναι το δικό τους, ενώ μετά θα ακούν τις παρατηρήσεις και τη βαθμολογία του Δημήτρη Σκαρμούτσου. Αυτός που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία μέσα στην εβδομάδα θα κερδίσει 1000 ευρώ και θα πάρει το εισιτήριο και για την επόμενη βδομάδα για να διαγωνιστεί με 3 καινούργιους αντιπάλους.

Την εκτέλεση παραγωγής στην Ελλάδα έχει αναλάβει η εταιρεία «Art of Comedy» και το «ψήσιμο» του «Blind Taste» έχει αναλάβει ο έμπειρος Νίκος Χριστοφόρου που γνωρίζει πολύ καλά τον τομέα της παραγωγής και μεταξύ άλλων έχει κάνει και το «Master Chef». Πάντως είναι λογικό που το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής έχει κερδίσει τους τηλεθεατές σε όλες τις χώρες που έχει προβληθεί και αναμένουμε να δούμε τι θα κάνει και στην Ελλάδα έχοντας μάλιστα κερδίσει τον Ruyhan Durali, τον τούρκο «σεφ» του…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε