Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κι όμως… συζητούν για ανανέωση!

Κι όμως… συζητούν για ανανέωση!

Θα μπορούσε να είναι η… αστεία είδηση της ημέρας, για να μην πω της… σεζόν! Η βάση της όμως είναι αληθής καθώς ενώ όλοι πιστεύαμε ότι η συνεργασία έχει ολοκληρωθεί, τελικά φαίνεται ότι γίνονται επαφές και… ασκούνται πιέσεις για να πάρει το «πράσινο» φως για την επόμενη σεζόν.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που τους τελευταίους μήνες πολύ λογικά γράφεται ότι επειδή το συμβόλαιό της με τον ALPHA λήγει αυτό το καλοκαίρι, με το τέλος της σεζόν θα πέσουν οριστικά «τίτλοι τέλους» στην εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» και θα ολοκληρωθεί η συνεργασία της με το κανάλι της Κάντζας.

Ωστόσο μαθαίνω ότι το «τέλος» δεν έχει επέλθει οριστικά και ότι η Σπυροπούλου επιθυμεί να συνεχίσει να κάνει την εκπομπή. Η επιθυμία της μάλιστα φαίνεται να βρίσκει θετική ανταπόκριση από ορισμένους οπότε… τίποτα δεν αποκλείεται. Βέβαια, στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κάποια στελέχη του σταθμού προκειμένου να γλιτώσουν από τα έξοδα παραγωγής της εκπομπής που δεν φέρνει ούτε τηλεθεατές ούτε έσοδα, υποστηρίζουν ότι είναι καλύτερο να «παγώσει» όλη η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σαββατοκύριακου, έτσι ώστε να… απαλλαγούν από την εκπομπή! Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν το επόμενη διάστημα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα επικρατήσει η… πίεση ή η λογική…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε