Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κόλιν Φάρελ: Πρωταγωνιστής στη νέα αστυνομική σειρά «Sugar»

Κόλιν Φάρελ: Πρωταγωνιστής στη νέα αστυνομική σειρά «Sugar»

Ο Κόλιν Φάρελ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα αστυνομική τηλεοπτική σειρά «Sugar», της οποίας το τρέιλερ κυκλοφόρησε από την Apple TV+.

Η υπόθεση της σειράς εκτυλίσσεται στην Καλιφόρνια και θέλει τον Κόλιν Φάρελ, που υποδύεται τον ιδιωτικό ντετέκτιβ John Sugar, να αναλαμβάνει την μυστηριώδη εξαφάνιση της Olivia Siegel, η οποία είναι η αγαπημένη εγγονή του θρυλικού παραγωγού του Χόλυγουντ, Jonathan Siegel.

Καθώς ο Sugar προσπαθεί να προσδιορίσει τι συνέβη στην Olivia, οικογενειακά μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, άλλα πολύ πρόσφατα και άλλα θαμμένα από καιρό».

Σύμφωνα με την περιγραφή «το Sugar είναι μια σύγχρονη, μοναδική ματιά ενός από τα πιο δημοφιλή και σημαντικά είδη στη λογοτεχνική, κινηματογραφική και τηλεοπτική ιστορία: την ιδιωτική ιστορία ενός ντετέκτιβ».

Ο ίδιος ο Colin Farrell, είναι ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς σε συνεργασία με τον επίσης υποψήφιο για Όσκαρ και σκηνοθέτη της σειράς, Fernando Meirelles. Το σενάριο έχουν αναλάβει οι Mark Protosevich, David Rosen, Sam Catlin και Donald Joh.

Το καστ του «Sugar», εκτός του Κόλιν Φάρελ, αποτελείται επίσης και από τους Kirby Howell-Baptiste, Amy Ryan, James Cromwell, Dennis Boutsikaris, Nate Corddry και Άλεξ Ερνάντες Alex Hernandez.

Media Τελευταίες ειδήσεις