Κυριακή, 3 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: Δεν ήθελα να είμαι κορίτσι ή αγόρι, ήθελα να είμαι γοργόνα

Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: Δεν ήθελα να είμαι κορίτσι ή αγόρι, ήθελα να είμαι γοργόνα

“Ήμουν αρκετά μπερδεμένο σαν παιδί και πολύ κλειστό” εξομολογείται ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.

Με αφορμή τη σειρά του MEGA, Milky Way βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε… άγνωστες πτυχές της προσωπικές του ζωής.

«Όταν είσαι παιδί, ακόμα διαμορφώνεσαι, οπότε μπορείς να δοκιμάζεις πράγματα για να δεις τι σου αρέσει και φυσικά πολλές φορές να κάνεις λάθος, είναι επιτρεπτό.

Θα πρέπει και από το σχολείο και από την οικογένεια να σου δίνεται όλη η γκάμα για να δεις τι σου ταιριάζει και να πας προς τα εκεί» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο νεαρός ηθοποιός.

«Αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει, είναι πιο μονόδρομος τα πράγματα. Εγώ ήμουν αρκετά μπερδεμένο σαν παιδί και πολύ κλειστό. Και ήταν και λογικό, γιατί τα ερεθίσματα που έπαιρνα από γύρω μου δεν ήταν αυτά που μου ταίριαζαν και ήθελα να κάνω».

«Από τις πρώτες αναμνήσεις που έχω όσο με θυμάμαι είναι ότι πίστευα ότι είμαι γοργόνα, από 4 ετών. Δεν είναι ότι ήθελα να είμαι κορίτσι ή αγόρι, ήθελα να είμαι αυτό το πλάσμα. Είχα δει μια ταινία με τη Ντάριλ Χάνα και νόμιζα ότι θα μπω στη μπανιέρα και μόλις βραχώ θα βγάλω ουρά» πρόσθεσε ακόμα Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη και το Μεγάλο Κανάλι.

  

«Από αυτό που μου έδειχναν οι άλλοι, με έκαναν να καταλάβω ότι δεν ήταν κάτι σωστό αυτό. Κατάλαβα ότι αυτά που μου αρέσουν και δεν είναι αποδεκτά, θα πρέπει να τα κρατήσω για τον εαυτό μου και να τα κάνω σε έναν ιδιωτικό χώρο», εξομολογείται στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις