Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Ρήγος για Παντελή Παντελίδη: Το προηγούμενο βράδυ ήμασταν μαζί, ήταν και παραμένει σοκαριστικό

Κωνσταντίνος Ρήγος για Παντελή Παντελίδη: Το προηγούμενο βράδυ ήμασταν μαζί, ήταν και παραμένει σοκαριστικό

Για τη σχέση του και τη συνεργασία του με τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη μίλησε σήμερα (24.04.2023) ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Ήταν από του ανθρώπους που ήταν με τον τραγουδιστή το βράδυ πριν από το τροχαίο που του κόστισε τη ζωή.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και δεν έκρυψε τόσο τον έχει σοκάρει ό,τι έγινε με τον Παντελή Παντελίδη.

«Δούλεψα και με τον Παντελίδη κι ήταν πολύ ωραία. Ήταν ένας ιδιοφυής άνθρωπος σε αυτό που έκανε και φαίνεται και τώρα που τα τραγούδια του περνούν ακόμα στο κοινό.

Είχε έναν δικό του τρόπο σκέψης και πολύ χιούμορ. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία φορά ήμασταν μαζί. Το προηγούμενο βράδυ ήμασταν μαζί και δουλεύαμε. Ήταν και παραμένει σοκαριστικό. Ό,τι έκανε το έχουμε κάνει μαζί, από τα video clip του μέχρι τις εμφανίσεις του όλες. Έχουμε κάνει διακοπές μαζί» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

«Δεν είναι ακριβώς φίλοι. Με κάποιους ανθρώπους δεν λες φίλος ή μη φίλος, απλά καταλαβαίνεις πως λειτουργείς. Αυτό αυτομάτως λέγεται φιλία, αλλά στην πραγματικότητα είχαμε φοβερή λειτουργικότητα.

  

Είχε πολύ χιούμορ κι αυτό το πράγμα λειτουργούσε δημιουργικά κι ήξερε τι ήθελε, του άρεσε αυτό που έκανε. Τώρα είναι δύσκολα, ήταν πολύ σοκαριστικό» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Media Τελευταίες ειδήσεις