Media

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Εφόσον ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζει, πώς μπορεί να λέει ότι δεν θέλει να τον σχολιάζουν;»

«Όταν μας ενοχλεί κάτι, καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και όχι να πετάμε λάσπη στον ανεμιστήρα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος

«Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, όχι να πετάμε λάσπη στον ανεμιστήρα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Για την τηλεόραση, τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Νίκο Μουτσινά, μίλησε μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, το πρωί της Τρίτης (24.12.2024), στην εκπομπή «Breakfast@star».

«Είμαστε μια ωραία παρέα στο “Χαμογέλα και Πάλι”, χαίρομαι που είμαι μαζί με τη Σίσσυ. Έχω βραχεί αρκετά στην τηλεόραση, έχω μπει στον χορό και χορεύω. Δεν είμαστε όλοι για όλα. Στο Youtube έχω άνεση γιατί είμαι μόνος μου και λέω ότι θέλω. Δεν είναι η εκπομπή μου για την τηλεόραση, το Youtube έχει άλλους κανόνες. Θα ήθελα να συνεχίσω στην τηλεόραση με τη Σίσσυ.

Η τηλεόραση μου έχει δώσει ψωμί, δεν ακυρώνω το μέσο που με έχει αναδείξει. Δεν με ενοχλεί που σχολιάζουν αποσπάσματά μου στην τηλεόραση. Με ενοχλεί όταν υπάρχει εμπάθεια και χολή. Είναι το σχόλιό μου αιχμηρό, αλλά δεν έχω κακία μέσα μου, δεν είμαι ανταγωνιστικός», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Είδα τη συνέντευξη του Μακαλιά και δεν καταλάβαινα σε ποιον αναφέρεται. Όταν μας ενοχλεί κάτι, καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και όχι να πετάμε λάσπη στον ανεμιστήρα. Εφόσον ο Νίκος Μουτσινάς δουλεύει στην τηλεόραση  και σχολιάζει, πώς μπορεί να λέει ότι δεν θέλει να τον σχολιάζουν;», συνέχισε ο γνωστός γυμναστής.

«Δεν απαντάω για την προσωπική μου ζωή, γιατί δεν θέλω. Δεν πιστεύω ότι ενδιαφέρει κάποιον. Με ενοχλεί να με ρωτάνε για την πρώην σύντροφό μου, όπως κι εκείνη. Έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας», είπε στο τέλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Κίμων Κουρής στο newsit.gr: Οι «Αθώοι», η διεθνής καριέρα και ο γάμος – «Γίνομαι καλύτερος εξαιτίας της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου»
«Η σύζυγός μου είναι ένας άνθρωπος που κρατάει ισορροπίες και που δημιουργεί ένα πολύ όμορφο περιβάλλον για όλους μας», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός
Κίμων Κουρής
Κόντρα Χασαπόπουλου – Ρήγου για τον καιρό: «Τον σηκώσατε τον πήχη, εκτέθηκες» – «Πολύ μεγάλα ύψη βροχής στην βορειοανατολική Αττική»
Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν επαληθεύτηκαν με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να αφήνει να εννοηθεί στην Χριστίνα Ρήγου ότι «έπεσαν έξω» και την Ανθή Βούλγαρη να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά
Κόντρα για τον καιρό στο Mega