Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κόρα Καρβούνη: Έχω επιλέξει να είμαι μονογαμικός άνθρωπος

Κόρα Καρβούνη: Έχω επιλέξει να είμαι μονογαμικός άνθρωπος

“Το σημαντικότερο στοιχείο στη συντροφικότητα είναι η ελευθερία” εξηγεί η Κόρα Καρβούνη.

Για την συντροφικότητα και τις σταθερές στην καθημερινότητα της μίλησε από καρδιάς η Κόρα Καρβούνη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Dot και την Νάντια Κοντογεώργη το μεσημέρι του Σαββάτου στο STAR. 

“Μικρότερη νομίζω πως ήμουν πιο καχύποπτο πλάσμα στις σχέσεις μου. Τώρα προσπαθώ να μην βάζω ταμπέλες στον άλλον και να τον τοποθετώ κάπως ή κάπου έχοντας φτιάξει ένα δικό μου σενάριο.

Προσπαθώ πραγματικά να γνωρίσω τον άλλον εξ αρχής και να τον αφήσω να μου ξεδιπλώσει τον χαρακτήρα του και το τι άνθρωπος είναι.

Θέλει χρόνο κάθε άνθρωπος για να τον γνωρίσεις αλλιώς κατευθείαν, από το πρόσωπο, μπορείς να βάλεις μια ταμπέλα και είναι κρίμα να το κάνεις αυτό” εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

“Οι σταθερές μου είναι οι άνθρωποι γύρω μου, οι άνθρωποι μου, ο σύντροφος μου, οι φίλοι μου, τα αδέλφια μου. Είναι πολύ σημαντικοί άνθρωποι για μένα”.

“Το σημαντικότερο στοιχείο στη συντροφικότητα είναι η ελευθερία. Να είσαι με τον άλλον και να τον αφήνεις ελεύθερο να είναι όπως θέλει.

Νομίζω πως εκεί είναι η πραγματική αγάπη και μόνο τότε μια σχέση μπορεί να κρατήσει στο μέλλον” πρόσθεσε, ακόμα, η Κόρα Καρβούνη στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.

Media Τελευταίες ειδήσεις