Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κοραλία Καράντη: “Είναι μία μάχη που την έδωσα μόνη μου, δεν μου συμπαραστάθηκε κανείς”

Κοραλία Καράντη: “Είναι μία μάχη που την έδωσα μόνη μου, δεν μου συμπαραστάθηκε κανείς”

Δείτε όλα όσα είπε η Κοραλία Καράντη για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στο θέατρο.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν καλεσμένη η Κοραλία Καράντη, το μεσημέρι της Πέμπτης. Η καταξιωμένη και δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες εβδομάδες στο χώρο του θεάτρου. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει ζήσει και η ίδια μια παρόμοια κατάσταση.

«Έχω χάσει τον ύπνο μου με όλες αυτές τις αποκαλύψεις. Αυτό το ατελείωτο σεξουαλικό αλισβερίσι δεν είναι το θέατρο. Έχω βρεθεί κι εγώ αντιμέτωπη με παρόμοια κατάσταση απέναντι σε κάποιον. Δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλική υπόσταση.

Είναι μια μάχη που την έδωσα μόνη μου, την ξεπέρασα, φώναξα και δεν εισακούστηκα. Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση αν αυτή η ιστορία καταλήξει στο δικαστήριο θα πάω σαν μάρτυρας στο θέμα. Δεν είναι όλα τα περιστατικά το ίδιο. Κάποια είναι ποινικά κολάσιμα, δεν μπορείς να τα βάλεις όλα μαζί.

Τους αλαζόνες τους αναλαμβάνει η ζωή μόνη της. Τους εν δυνάμει βιαστές τους αναλαμβάνει ο νόμος», είπε αρχικά η Κοραλία Καράντη.

«Κυρία Καράντη, υπήρξατε θύμα ή μάρτυρας;», ρώτησε ο Άρης Καβατζίκης, με την Κοραλία Καράντη να απαντάει: «Υπήρξα ότι υπήρξα, ξέρουν οι παλαιότεροι. Εκείνη την εποχή δεν είχα κανέναν να μου συμπαρασταθεί. Φυσικά και το φώναξα».

Media Τελευταίες ειδήσεις