Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κόσμος πάει κι έρχεται στον ΑΝΤ1…!

Κόσμος πάει κι έρχεται στον ΑΝΤ1…!

Έντονη κινητικότητα τις τελευταίες δύο βδομάδες στα στούντιο «Κάπα», εκεί που βρίσκεται το «στρατηγείο» του ΑΝΤ1. Ο λόγος;

 «Άνοιξαν… και δοκιμάζουν» αφού γίνεται του… κάστινγκ με σκοπό να βρεθούν τα πρόσωπα που θα καθίσουν δίπλα από τη Μαρία Μπεκατώρου… όταν ξεκινήσει η καινούργια ψυχαγωγική εκπομπή του σαββατοκύριακου.

Τα στελέχη του σταθμού λοιπόν έχουν σκεφτεί να βγάλουν μία καινούργια εκπομπή με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου θεωρώντας δικαιολογημένα ότι υπάρχει κενό στη συγκεκριμένη ζώνη του σαββατοκύριακου. Και μπορεί να μην έχουν πάρει οριστική απόφαση για το αν η εκπομπή βγει φέτος στον αέρα ή θα την πάνε για την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εφόσον τα οικονομικά δεδομένα το επιτρέψουν και δώσουν το πράσινο φως, θα πρέπει να τρέχουν τελευταία στιγμή.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν τα κάστινγκ και οι κάμερες πήραν «φωτιά» για να γράψουν τα δοκιμαστικά με αυτούς που διεκδικούν μία θέση στην τηλεοπτική παρέα της Μπεκατώρου. Χαρακτηριστικό της έντονης κινητικότητας είναι ότι έχουν περάσει από αυτή τη διαδικασία περισσότερα από 150 πρόσωπα που είτε έχουν τηλεοπτική εμπειρία είτε θέλουν να ξεκινήσουν τηλεοπτική καριέρα, καθώς τα στελέχη του σταθμού θέλουν να δώσουν ευκαιρία και σε καινούργια πρόσωπα, εφόσον βέβαια την αξίζουν.

Έτσι λοιπόν πέρασαν από τα κάστινγκ ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, αλλά και δημοσιογράφοι που χρειάζονται για τη στελέχωση της εκπομπής και ενδεικτικά να αναφέρω τους Φαίδωνα Κεφαλέα, Θεοχάρη Ιωαννίδη, Κωνσταντίνα Μεταξά, Ευαγγελία Αραβανή, Φλορίντα Πετροτσέλη, Ευγενία Σαμαρά, Χριστίνα Μουστάκα, Ανδρέα Δερμιτζάκη, Δημήτρη Σαράντο, Χρήστο Κούτρα, Ησαΐα Ματιάμπα, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Κώστα Δόξα, Γεωργία Ευσταθίου, Μαντώ Γαστεράτου, Φραν, Παναγιώτη Χατζηδάκη και Βάσω Κολλιδά.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες μου δεν έχει «κλείσει» κανείς ακόμα αφού τα κάστινγκ συνεχίζονται και όλα θα κριθούν μετά το Πάσχα που θα αποφασίσουν στον ΑΝΤ1 αν η εκπομπή βγει στον αέρα μέσα στον Μάιο ή θα την αφήσουν για… next year.

Αν λοιπόν δουν ότι τα οικονομικά τους το επιτρέψουν τότε θα γίνει δεύτερος γύρος κάστινγκ για να δουν ξανά όσους πιστεύουν ότι έχουν τα προσόντα για να μπουν στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από την καινούργια τους ψυχαγωγική εκπομπή.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε