Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κώστας Αποστολάκης: Αν μου χρεώσεις ότι είμαι ωραίος θα χάσω τη δουλειά μου

Κώστας Αποστολάκης: Αν μου χρεώσεις ότι είμαι ωραίος θα χάσω τη δουλειά μου

Όσα εξομολογήθηκε ο Κώστας Αποστολάκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μια εφ’ όλης της ύλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Αποστολάκης στην κάμερα της εκπομπής “Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον” και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου όπου αναφέρθηκε στη δυστυχία της αφθονίας που ζούσε στο παρελθόν.

«Πριν τον κορονοϊό άλλαξα τον τρόπο σκέψης μου. Αυτή η γη είναι φτιαγμένη για να είναι λάθος κι εμείς είμαστε εδώ για να εκτίσουμε την ποινή μας.

Τώρα πια είμαι αυτάρκης, δεν μου λείπει κάτι. Στο παρελθόν ζούσα τη δυστυχία της αφθονίας. Έχω χάσει οκτώ κιλά, σταμάτησα να τρώω με στόχο την υγεία μου και την αυτάρκεια.

Από τη γαστριμαργία ο άνθρωπος μαθαίνει να θέλει κι άλλα πράγματα. Εγώ όσο έτρωγα τόσο ζητούσα κι άλλα. Δεν πιστεύω ότι είμαι ωραίος, πιστεύω ότι είμαι ένας κανονικός άνθρωπος. Αν μου χρεώσεις ότι είμαι ωραίος θα χάσω τη δουλειά μου γιατί ήμουν πάντα ρολίστας, τυπίστας, καρατερίστας», είπε ο Κώστας Αποστολάκης.

Κλείνοντας, ο Κώστας Αποστολάκης είπε: «Η κολακεία αν δεν περνάει στην ψυχή σου, δεν μπορεί να σου κάνει κακό. Είναι ένας κίνδυνος να θεωρείς ότι είσαι κάτι γιατί δεν είσαι τίποτα.

Έχουμε πάρα πολλά παραδείγματα ανθρώπων του θεάτρου που όταν σταμάτησαν ή γέρασαν όλοι οι φίλοι εξαφανίστηκαν.

Έχεις 5.000 φίλους στο facebook και αν μπεις στο νοσοκομείο δεν θα έρθει κανένας».

Media Τελευταίες ειδήσεις