Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κώστας Αποστολάκης: Ό,τι ενέργειες έκανα εγώ, ήταν όλες αποτυχημένες

Κώστας Αποστολάκης: Ό,τι ενέργειες έκανα εγώ, ήταν όλες αποτυχημένες

“Δεν ήθελα ας πούμε καθόλου να κάνω τη διαφήμιση με τον Λάνθιμο” ανέφερε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο Κώστας Αποστολάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την διαφήμιση για γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών που τον έκανε γνωστό και τον λόγο που δεν ήθελε αρχικά να την κάνει.

«Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι έγινα γνωστός χωρίς καμία ενέργεια από μένα. Ό,τι ενέργειες έκανα εγώ ήταν όλες αποτυχημένες.

Οι ενέργειες που με έκαναν γνωστό ήταν αυτές που δεν υπολόγιζα», δηλώνει αρχικά ο Κώστας Αποστολάκης.

«Δεν ήθελα ας πούμε καθόλου να κάνω τη διαφήμιση με τον Λάνθιμο. Πήγαμε στη σέντρα μια φορά, ήρθαν 2-3 φορές τα παιδιά από το μαγαζί, γιατί ήμουν στο Zazzium τότε, και μου έλεγαν: έλα ρε, την κάνεις καλά», περιγράφει στη συνέχεια ο ηθοποιός για τη διαφήμιση που τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο.

«Λέω: όχι, δεν θα γίνω εγώ ο Κρητικός που μιλάει με προφορά, δεν θα τυποποιηθώ, αυτό δεν είναι υποκριτική. Ήταν το πιο εύκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου», τονίζει ο Κώστας Αποστολάκης.

«Δύο μήνες με πίεζαν και μου λέει μια μέρα ο Λάνθιμος – για να δεις πόσο έξυπνος είναι: έλα εσύ να μας βοηθήσεις και θα δούμε εμείς τι θα κάνουμε. Κι έτσι έγινε», κλείνει την περιγραφή του ο Κώστας Αποστολάκης.

Media Τελευταίες ειδήσεις