Δευτέρα, 6 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κώστας Φαλελάκης για Μηνά Χατζησάββα: Αυτό που έζησα μετά τον θάνατό του ήταν δύσκολο

Κώστας Φαλελάκης για Μηνά Χατζησάββα: Αυτό που έζησα μετά τον θάνατό του ήταν δύσκολο

“Δεν είχα σκοπό ποτέ να μιλήσω ανοιχτά για τη σχέση μας, αλλά όταν μετά τον θάνατό του εγώ δε μπορούσα να πάρω το σώμα του, αυτό ξεχείλισε το ποτήρι” ανέφερε ο Κώστας Φαλελάκης.

Ο Κώστας Φαλελάκης μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο για την απώλεια του συντρόφου του, Μηνά Χατζησάββα και τις δυσκολίες που έζησε μετά από αυτήν. 

Έχουν περάσει σχεδόν οχτώ χρόνια από τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα, τι θυμάσαι από αυτόν, σου λείπει;

Ζούσαμε 25 χρόνια με τον Μηνά. Δεν το κρύψαμε ποτέ και δεν το διατυμπανίσαμε ποτέ. Η σχέση μας ήταν κοσμογονική, αυτό που έζησα μετά τον θάνατό του ήταν δύσκολο.

Πολύ τρυφερός άνθρωπος και χαριτωμένος, όμορφος και ευφρόσυνος. Γίνεται να μην σου λείπει η ίδια σου η ζωή; Δεν είχα σκοπό ποτέ να μιλήσω ανοιχτά για τη σχέση μας, αλλά όταν μετά τον θάνατό του εγώ δε μπορούσα να πάρω το σώμα του, αυτό ξεχείλισε το ποτήρι… Αυτό με ξεπέρασε…

Είναι αλήθεια ότι είχατε κάνει κοινές διαθήκες;

Ναι, με τον Μηνά είχαμε κάνει κοινές διαθήκες. Θα μπορούσαν να τις προσβάλουν οι συγγενείς πρώτου βαθμού και να διεκδικήσουν το 50%. Δεν υφίσταται όμως κάτι τέτοιο. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Κάθε καλοκαίρι μάλιστα πηγαίνω στο εξοχικό της αδερφής του Μηνά στην Εύβοια.

Είναι ένα σπίτι που λάτρευε ο Μηνάς. Από εκεί πέρασε όλο το ελληνικό θέατρο. Έχουμε ζήσει μοναδικές στιγμές. Από την πρώτη μέρα που συμβιώσαμε με τον Μηνά, είχαμε κοινά οικονομικά.

Media Τελευταίες ειδήσεις