Κυριακή, 3 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κώστας Φαλελάκης: Ο σύντροφός μου, μου δίνει λόγο να συνεχίσω να ζω

Κώστας Φαλελάκης: Ο σύντροφός μου, μου δίνει λόγο να συνεχίσω να ζω

“Στην κηδεία του Μηνά δέχθηκα τόση αγάπη, που μετάνιωσα γι’ αυτό που είχα σκεφτεί να κάνω” δήλωσε ο Κώστας Φαλελάκης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Κώστας Φαλελάκης στο Mega Καλημέρα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το ψυχικό νόσημα της μητέρας του, την απώλεια του Μηνά Χατζησάββα και το νέο βήμα στην προσωπική του ζωή. 

«Η μητέρα μου εκδήλωσε ψυχικό νόσημα μετά την γέννησή μου. Μπαινόβγαινε σε ψυχιατρικές κλινικές. Κάθε φορά που υποτροπίαζε η μητέρα μου, πηγαίναμε στη γιαγιά μου.

Η αδερφή μου ζει σε ψυχιατρική δομή. Με αποκαλούσαν ”ο γιος της τρελής”», είπε αρχικά ο Κώστας Φαλελάκης.

Για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις ανέφερε πως, «από όταν ήμουν μικρός, σταμάταγε το βλέμμα μου στους άνδρες, ένιωθα ταραχή. Δεν μπορούσα να πω πουθενά, όταν ήμουν μικρός, ότι ένιωθα ταραχή για τους άντρες. Δεν μίλησα ποτέ στον πατερά μου για την σεξουαλικότητά μου».

Ο Κώστας Φαλελάκης τοποθετήθηκε σχετικά με τη γνωριμία του με τον Μηνά Χατζησάββα.

«Μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Στην κηδεία του Μηνά δέχθηκα τόση αγάπη, που μετάνιωσα γι’ αυτό που είχα σκεφτεί να κάνω. Ο Μηνάς δεν ήθελε να αποκτήσουμε ένα παιδί», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Για τη νέα του σχέση είπε: «είμαι σε σχέση. Ο σύντροφός μου, μου δίνει λόγο να συνεχίσω να ζω. Ο σύντροφός μου δεν είναι του χώρου».

 

Media Τελευταίες ειδήσεις