Media

Κώστας Κάππας: Έχασα γύρω στις 30.000 ευρώ από σειρές που έπαιξα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για όλους και για όλα μίλησε ο Κώστας Κάππας στον ΣΚΑΪ.

Συνέντευξη στην εκπομπή Love It παραχώρησε ο ηθοποιός Κώστας Κάππας, όπου και μίλησε τόσο για τις τηλεοπτικές συμμετοχές που… δεν πληρώθηκε όσο και την προσωπική του ζωή.

«Έχω ξεκινήσει, όταν το κάνω αυτό αισθάνομαι πάντα πολύ ωραία. Όταν ξεκίνησε η κρίση έκλεισαν δύο εταιρείες που μου χρωστούσαν χρήματα. Έχασα γύρω στις 30.000 ευρώ επειδή δεν πληρώθηκα από κάποιες σειρές που έπαιξα.

Όταν έπαιζα στα “Κλεμμένα Όνειρα” τα κασέ είχαν πέσει κατακόρυφα. Αν έπαιρνες 3.000 ευρώ το μήνα έπεφτες στα 1.000 και αυτά με δυσκολία. Δεν καταλαβαίνω τον όρο “ποιοτικός ηθοποιός”, εμένα μου αρέσει να κάνω τα πάντα. Έχω δεχτεί κακές συμπεριφορές στη δουλειά, πολλοί θέλουν να σε εκμεταλλευτούν και ο καθένας βγάζει ότι κόμπλεξ έχει», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Κάππας.

Ο Κωνσταντίνος Κάππας είπε επίσης: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να παρουσιάσω μια εκπομπή, αλλά και αν θα μου ταίριαζε να το κάνω αυτό.

Ποτέ δεν θέλησα να γίνω πατέρας. Αν κάποια σχέση μου το είχε απαιτήσει μπορεί να είχα παιδιά σήμερα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ιούλιος στην COSMOTE TV με την 3η σεζόν του «The Walking Dead: Dead City» και την 4η σεζόν του «Star Trek: Strange New Worlds»
Με νέες σεζόν επιστρέφουν οι σειρές «Colin From Accounts» και «Ellis», ενώ πρεμιέρα κάνει το νέο ιατρικό δράμα «The F-Ward» - Η ρομαντική κομεντί «Solo Mio», το βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα «Ένα Απλό Ατύχημα» και νέες μεταγλωττισμένες ταινίες για όλη την οικογένεια στις κινηματογραφικές αφίξεις του μήνα
star-trek