Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Κώστας Κάππας: Έχει συμβεί να με μπερδέψουν με τον Γιάννη Αϊβάζη

Κώστας Κάππας: Έχει συμβεί να με μπερδέψουν με τον Γιάννη Αϊβάζη

“Δεν βλέπω τίποτα κοινό στο Maestro με το Κλείσε τα μάτια” παραδέχεται ο Κώστας Κάππας.

Στη συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο σίριαλ “Κλείσε τα μάτια” αλλά και την… ομοιότητα με τον Γιάννη Αϊβάζη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Κάππας στην κάμερα του Breakfast@Star το πρωινό της Πέμπτης.

“Έχει τύχει να μου μιλούν για ώρα και να μου λένε “τι καταπληκτικός, τι το ένα και τι το άλλο”, “σας βλέπω” νομίζω πως ήμουν στα Κύθηρα και πετάγεται αυτή που μου το έλεγε και λέει “Λίτσα, έλα, είναι ο Αϊβάζης εδώ” παραδέχθηκε, χαρακτηριστικά, ο γνωστός ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

“Το “Κλείσε τα Μάτια” παραμένει και με τα σημερινά δεδομένα μια αξιόλογη σειρά. Από το Maestro έχω δει περίπου το πρώτο επεισόδιο, και αυτό όχι όλο, αλλά δεν βλέπω τίποτα κοινό σαν γραφή με το “Κλείσε τα μάτια”.

Καταλαβαίνω ότι το έχει κάνει ο Χριστόφορος αλλά υπάρχει μια ωριμότητα σε αυτό, του έχει κάνει καλό που πήγε στην Αμερική και έφυγε.

Είναι μια αξιόλογη δουλειά και όταν βλέπω ανθρώπους σαν τον Χριστόφορο, που παλεύουν για το καλό αποτέλεσμα, με χαροποιεί ιδιαίτερα”.

“Με το “Κλείσε τα μάτια” δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να συνεργαστούμε, αυτό όμως δεν λέει κάτι.

Εξάλλου δεν είναι και ωραίο να παίρνεις πάντα τους ίδιους. Είναι ωραίο να ανοίγεις τα φτερά σου, να πηγαίνεις σε άλλα πράγματα με άλλους ανθρώπους” τόνισε ακόμα ο Κώστας Κάππας.

Media Τελευταίες ειδήσεις