Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κώστας Καζάκος: Φιλαράκι δεν γίνεται όσο ταλέντο και να έχεις, τράβα, δρόμο

Κώστας Καζάκος: Φιλαράκι δεν γίνεται όσο ταλέντο και να έχεις, τράβα, δρόμο

Ξέσπασε ο Κώστας Καζάκος μιλώντας στην κάμερα του MEGA!

Με λόγο αιχμηρό αναφέρθηκε ο Κώστας Καζάκος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” στο Μεγάλο κανάλι, στον σεβασμό που οφείλει να πρωταγωνιστεί – μα συχνά απουσιάζει – στις θεατρικές συνεργασίες.

“Μου έχει τύχει προβληματική συνεργασία με έναν συνάδελφο, μια φορά, ο οποίος δεν… Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου… Άλλα ντ’ άλλων… Δεν γινόταν όμως να κατέβει το έργο. Το βλέπεις και λες, εντάξει, το σημειώνουμε και αυτόν θα τον βλέπουμε και θα φεύγουμε” εξομολογήθηκε, αρχικά, ο Κώστας Καζάκος.

“Πρέπει να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα στους συναδέλφους και ανάμεσα σε σκηνοθέτες και ηθοποιούς, που εκεί να δεις τι γίνεται! Δηλαδή ακόμα και πολλοί συνάδελφοι που γίνονται σκηνοθέτες και από αυτούς δεν το περιμένεις. Λες, “ρε είσαι ηθοποιός, έγινες σκηνοθέτης και φέρεσαι έτσι στους ηθοποιούς; Πόσο ηλίθιος είσαι;”. Απλά”.

“Δεν μπορείς να έρχεσαι στη δουλειά και να κάνεις κακό σε άλλους ανθρώπους. Όχι, φιλαράκι δεν γίνεται όσο ταλέντο και να έχεις. Τράβα, δρόμο” συμπλήρωσε ο Κώστας Καζάκος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Δανάης Μπάρκα στο MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις