Δευτέρα, 17 Ιουν.
27oC Αθήνα

Κώστας Παπαχλιμίντζος: Εκείνη την ώρα είχα μια εσωτερική ταραχή που προσπαθούσα να την διαχειριστώ

Κώστας Παπαχλιμίντζος: Εκείνη την ώρα είχα μια εσωτερική ταραχή που προσπαθούσα να την διαχειριστώ

«Αυτό από μόνο του εμένα με είχε κλονίσει» εξομολογήθηκε ο Κώστας Παπαχλιμίντζος.

Για τις δυο στιγμές που “λύγισε” συναισθηματικά, τόσο εντός όσο και εκτός του τηλεοπτικού αέρα, μίλησε από καρδιάς ο Κώστας Παπαχλιμίντζος όταν συνάντησε τον Τάσο Ιορδανίδη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής “Μπαμπα-δες” το απόγευμα του Σαββάτου (25.05.2024) στην ΕΡΤ. 

«Ρώτησα την Χριστίνα Βίδου και μου είπε ότι δυο φορές σε έχει δει να μην μπορείς να συγκρατήσεις το συναίσθημα σου, να βουρκώνεις για να το πω ακριβώς όπως έγινε και ήταν σε θέμα με παιδιά» δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός για να σχολιάσει ο δημοσιογράφος: «Ναι, το ένα ήταν με τους γονείς του Άλκη Καμπανού όταν είχε σκοτωθεί το παιδί τους που πραγματικά ήταν η δολοφονία για το τίποτα!

Δεν ήταν καν για την μπάλα, δηλαδή δεν ήταν καν μέσα στο γήπεδο και έγινε μια ένταση. Πήγαν εκεί πέρα και έσφαξαν στη μέση του δρόμου το παιδί σου.

Δηλαδή, μόνο που τους έβλεπα και μιλάγανε, δεν μπορείς να μην σκεφτείς ότι “αυτό θα μπορούσε να είναι το δικό μου παιδί ή ένας φίλος του παιδιού μου” ή οτιδήποτε. Αυτό εκείνη τη στιγμή, ότι βάζεις δηλαδή τον εαυτό σου στη θέση εκείνου του ανθρώπου, από μόνο του εμένα με είχε κλονίσει! Δηλαδή εκείνη την ώρα είχα μια εσωτερική ταραχή που προσπαθούσα να την διαχειριστώ».

 

«Όταν ήμουν στο Λονδίνο και σπούδαζα, άρχισαν να γίνονται οι τρομοκρατικές επιθέσεις και ήταν για μένα το πρώτο και ίσως το μεγαλύτερο δίδαγμα δημοσιογραφίας και αντίδρασης ενός λαού. Έτυχε και έμενα πολύ κοντά, η φοιτητική μου εστία δηλαδή ήταν πάρα πολύ κοντά σε ένα από τα σημεία που είχε μπει η βόμβα στο μετρό.

Πήγα στο σημείο και περίμενα να δω κόσμο, χαμό, φασαρίες, φώτα και τα λοιπά. Εξεπλάγην πραγματικά, δεν είδα τίποτα από αυτά» πρόσθεσε ακόμα ο Κώστας Παπαχλιμίντζος.

Media Τελευταίες ειδήσεις