Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κώστας Τουρνάς: 50 χρόνια μουσικής πορείας στο Σπίτι με το Mega

Κώστας Τουρνάς: 50 χρόνια μουσικής πορείας στο Σπίτι με το Mega

Η βραδιά του Κώστα Τουρνά στο «Σπίτι με το MEGA» ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Ο Κώστας Τουρνάς Καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με τα τραγούδια και την ερμηνεία του.

Μελωδίες που δεν ξεχνάμε ποτέ, στίχους που τραγουδάμε σε κάθε πάρτι, χορευτικές φιγούρες που μάθαμε να κάνουμε εξαιτίας -και- του Κώστα Τουρνά.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Κώστας Τουρνάς γιόρτασε τα 50 χρόνια μουσικής πορείας στο Σπίτι με το Mega, και η ουσική βραδιά εήτασν καθηλωτική.

Επιτυχίες από το παρελθόν, κομμάτι που σημάδεψαν την ελληνική μουσική σκηνή και χορευτικοί ρυθμοί όλα από έναν τραγουδοποιό που εδώ και 50 χρόνια υπηρετεί με συνέπεια την μεγάλη του αγάπη.

Ο Κώστας Τουρνάς, είναι ένας σπουδαίος δημιουργός και το αποδεικνύει με κάθε του εμφάνιση.

Όχι μόνο γιατί έχει γράψει σπουδαία τραγούδια αλλά γιατί με συνέπεια, μεγάλο ταλέντο και ταπεινότητα εδώ και δεκαετίες προσφέρει τα μέγιστα στο ελληνικό τραγούδι.

Για το Σπίτι με το MEGA στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά τραγούδησαν μαζί του η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Ελπίδα, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Ο Κώστας Τουρνάς, συντροφιά με τους φίλους του, που παρευρέθησαν για να τον τιμήσουν, μας ταξίδεψε στο χρόνο με επιτυχίες όπως: “Μην της το πεις”, “Όμορφη”, “Δεν το ξανακάνω σ’ Autobianchi”, “Ντισκοτέκ”, “Ο πιο καλός τραγουδιστής”, “Δεν μετανιώνω”, “Κυρίες και κύριοι”, “Αλητείες” και πολλές ακόμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις