Πέμπτη, 29 Φεβ.
17oC Αθήνα

Κώστας Τσουρός: Άνθρωποι από το ίδιο γραφείο με έβριζαν στο Twitter

Κώστας Τσουρός: Άνθρωποι από το ίδιο γραφείο με έβριζαν στο Twitter

Κάτι που δεν είχε ξαναπεί έως τώρα αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, στο βράδυ της Τρίτης (28.11.2023) στο Night Out στο MEGA.

«το λέω πρώτη φορά αυτό, δεν το έχω ξαναπεί» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός περιγράφοντας πως κάποτε, άνθρωποι που βρίσκονταν στο ίδιο γραφείο με εκείνον, είχαν φτιάξει ψεύτικους λογαριασμούς στο twitter, αποθέωναν κάποιους και επιτίθονταν σε εκείνον!

Όλα ξεκίνησαν όταν Κώστας Τσουρός και Θεοχάρης Ιωαννίδης άρχισαν να συζητούν για τις τρικλοποδιές σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο γνωστός παρουσιαστής, είπε: «Όχι μόνο αισθάνθηκα παρασκηνιακά τρικλοποδιές, τις έφαγα κιόλας. Κι αυτά όμως μέσα στο παιχνίδι είναι. Καλό θα ήταν να μην υπήρχαν όλα αυτά αλλά δυστυχώς στον χώρο μας, που είναι πολύ ανταγωνιστικός, πάντα υπήρχαν άνθρωποι που προσπαθούσαν να σου βάλουν τρικλοποδιά, πισώπλατα μαχαιρώματα, “γιατί εσύ και όχι εγώ” και σχόλια τέτοιου είδους».

«Έχω ακούσει πάρα πολλά πράγματα στην πορεία μου μέχρι τώρα. Δηλαδή έχω ακούσει μέχρι και τραγικά πράγματα που θίγουν και την υπόληψη μου. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ συγκεκριμένα, υπήρχαν όμως στιγμές που με είχαν μπλέξει σε ιστορίες στις οποίες δεν ήμουν εγώ υπεύθυνος για αυτές.

Θέλω να τα αφήσω πίσω αυτά, γιατί πραγματικά προχωράμε, αλλά πραγματικά θέλω να πω ότι πραγματικά ο ανταγωνισμός κάνει πάντα κάποιους ανθρώπους να λειτουργούν έτσι. Καβγάδες υπάρχουν, διαφωνίες υπάρχουν αλλά πρέπει να είναι μέχρι εκεί.

Τα πιο πάνω και τα πιο χοντρά, που κάποιες φορές ενδεχομένως και να μου καταλόγισαν, τα οποία ήταν ψέματα, γίνονται για συγκεκριμένους λόγους.

Υπάρχουν κάποια πράγματα στον χώρο μας, τα οποία ενδεχομένως ο κόσμος δεν τα γνωρίζει και πρέπει να τα ξέρει, όπως άνθρωποι που μπορεί να είναι δίπλα σου και έχουν ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter όπου γράφουν για σένα για να σε κατακρίνουν.

Αντίστοιχα μπορεί να γράφουν «τι καλός» ή «τι καλή που είναι» για τον εαυτό τους, ώστε να βλέπουν ότι για μένα λένε καλά σχόλια και για τον δίπλα λένε κακά. Συμβαίνει και το είχα ψάξει κάποια στιγμή γιατί μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση».

  

«Πριν πολλά χρόνια έβλεπα συγκεκριμένους λογαριασμούς, οι οποίοι εκθείαζαν κάποιους από την εκπομπή στην οποία βρισκόμουν, κατηγορώντας μονίμως ή έχοντας απαξιωτικά σχόλια για κάποιους άλλους. Επειδή το έψαξα, συνειδητοποίησα ότι αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονταν στο ίδιο γραφείο με μένα και το λέω πρώτη φορά αυτό, δεν το έχω ξαναπεί» είπε ο Κώστας Τσουρός.

Media Τελευταίες ειδήσεις