Τετάρτη, 29 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κώστας Τσουρός: Δεν καταλαβαίνω τον ντόρο που έγινε με το θέμα του Γιώργου Μαρίνου

Κώστας Τσουρός: Δεν καταλαβαίνω τον ντόρο που έγινε με το θέμα του Γιώργου Μαρίνου

«Σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι εκθέσαμε τον Γιώργο Μαρίνο» επισημαίνει ο Κώστας Τσουρός.

Τόσο στην τηλεοπτική συνέχεια χωρίς τη Νόνη Δούνια, λόγω της υποψηφιότητας στις Ευρωεκλογές, όσο και στην πολυσυζητημένη παρουσίαση της σημερινής εικόνας του Γιώργου Μαρίνου αναφέρθηκε ο Κώστας Τσουρός όταν συνάντησε την Μπέττυ Μαγγίρα το Σάββατο (06.04.2024) στον ΑΝΤ1.

«Για το θέμα του Γιώργου Μαρίνου δεν καταλαβαίνω όλο αυτόν τον ντόρο που έγινε. Ακούω την καλοπροαίρετη κριτική αλλά τις υστερίες που έγιναν μέσα στην εβδομάδα πραγματικά δεν μπορώ να τις καταλάβω.

Έγιναν όλα με συναίνεση, ο συνεργάτης μου πήρε άδειες απ’ όπου όφειλε» σχολίασε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Μεγάλου Καναλιού.

«Σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι εκθέσαμε τον Γιώργο Μαρίνο. Πιο πολύ τον εξέθεσαν αυτοί που βγήκαν και μίλησαν μετά για αυτόν, αναφέρθηκαν σε πολύ προσωπικά του δεδομένα χωρίς να τον έχουν δει. Οπότε ποιος τον εκθέτει πραγματικά;».

  

Όσον αφορά δε τη Νόνη Δούνια και την υποψηφιότητα με τη ΝΔ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, ο Κώστας Τσουρός τοποθετήθηκε ως εξής: «Δεν έχω κάποια άλλη πρόταση από το κανάλι, εγώ αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω ως έχω.

Το ότι η Νόνη θα πρέπει να αποχωρήσει είναι κάτι που μας δυσκολεύει αλλά ξέρω ότι το θέλει, οπότε χαίρομαι για εκείνη. Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου μέχρι στιγμής είναι ότι θα γίνονται αντικαταστάσεις κάθε Σαββατοκύριακο.

Νομίζω ότι είναι ιδανική λύση αυτή, γιατί μετά τις εκλογές η Νόνη θα επιστρέψει».

Media Τελευταίες ειδήσεις