Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Κώστας Τσουρός: Δεν νομίζω ότι οι αλλαγές στην εκπομπή της Ναταλίας έχουν να κάνουν με τη δική μου έλευση

Κώστας Τσουρός: Δεν νομίζω ότι οι αλλαγές στην εκπομπή της Ναταλίας έχουν να κάνουν με τη δική μου έλευση

«Ούτως ή άλλως η Ναταλία Γερμανού ξέρει να κάνει τις αλλαγές στην εκπομπή της κάθε χρόνο» διευκρινίζει ο Κώστας Τσουρός.

Για το δικό του τηλεοπτικό μέλλον αλλά και τις αλλαγές που ενδεχομένως θα κάνει η Ναταλία Γερμανού στη δική της εκπομπή κλήθηκε να μιλήσει ο Κώστας Τσουρός στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο το πρωινό της Πέμπτης (13.06.2024).

«Όλα καλά είναι με την εκπομπή, θα δούμε για τη νέα σεζόν. Τώρα, μην κοροϊδεύουμε και τον κόσμο, δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο αλλά είναι όλα καλά.

Νομίζω ότι κάθε χρόνο πάνε όλο και πιο πίσω τα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι ναι, παλαιότερα τέτοιο καιρό ήταν όλα σχεδόν κλεισμένα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν» τόνισε, αρχικά, ο γνωστός παρουσιαστής.

«Πόσο χαρούμενοι είστε τις μέρες που περνάτε σε νούμερα το Καλύτερα Δε Γίνεται;» ρώτησε τότε ο ρεπόρτερ με τον Κώστα Τσουρό να δίνει τον παρακάτω απάντηση: «Αυτή η ερώτηση δεν υφίσταται γιατί είμαι χαρούμενος όταν κάνει νούμερο η εκπομπή μου. Όχι, όταν περνάω το Καλύτερα Δε Γίνεται.

Οπότε, επειδή κάνει νούμερα η εκπομπή μου, φυσικά είμαι χαρούμενος αλλά και να μην κάνει καλά νούμερα και να κάνει μέτρια, πάλι προσπαθώ για το καλύτερο».

«Ούτως ή άλλως η Ναταλία Γερμανού ξέρει να κάνει τις αλλαγές στην εκπομπή της κάθε χρόνο. Τώρα, αν θα τα αλλάξει όλα, δεν το ξέρω. Δεν νομίζω ότι αυτό όμως έχει να κάνει με τη δική μου έλευση.

  

Ο χρόνος, ούτως ή άλλως, κάποια στιγμή δείχνει ότι θα έχεις και κάποιες αλλαγές» υπογράμμισε, εν συνεχεία, Κώστας Τσουρός στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Media Τελευταίες ειδήσεις