Σάββατο, 22 Ιουν.
34oC Αθήνα

Κώστας Τσουρός: «Είχαμε μια περίεργη ιστορία με την Ελεωνόρα Μελέτη σε παραλία γυμνιστών»

Κώστας Τσουρός: «Είχαμε μια περίεργη ιστορία με την Ελεωνόρα Μελέτη σε παραλία γυμνιστών»

Πως και πότε βρέθηκε ο Κώστας Τσουρός με την Ελεονώρα Μελέτη σε παραλία γυμνιστών;

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα.

Μέσα σε όλα, μίλησε για το εργασιακό μπούλινγκ ενώ παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν είχε επιχειρήσει τρεις φορές να συνεργαστεί με την Ελεονώρα Μελέτη.

«Είχαμε προσπαθήσει άλλες τρεις φορές με την Ελεονώρα να κάνουμε μαζί εκπομπή και δεν γινόταν. Φέτος το MEGA το κατάφερε».

«Είχαμε μια περίεργη ιστορία με ην Ελεωνόρα σε μια παραλία γυμνιστών, άλλα δεν είναι σωστό να την πω», δήλωσε μη αποκαλύπτοντας μία κρυφή ιστορία για τη συνάδελφο του και φίλη του Ελεωνόρα Μελέτη, με την οποία γνωρίζονται δέκα χρόνια.

«Η μεγαλύτερη ανακρίβεια που έχει ακουστεί για εμένα είναι ότι χτύπησα μια συνάδελφο μου. Έχει γραφτεί και αυτό για μένα, το οποίο είναι ανακρίβεια γιατί αν όντως είχα χτυπήσει μια συνάδελφο μου δεν θα ήμουν εδώ τώρα.

Πραγματικά δεν θέλω να θυμάμαι τη συγκεκριμένη περίοδο γιατί δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστώ. Μου έκανε πάρα πολύ κακό ψυχολογικά και παράλληλα μου έδωσε όμως δύναμη για να προχωρήσω. Εκεί ακριβώς είδα ότι πάρα πολλοί άνθρωποι σε αυτό τον χώρο, όταν θεωρούν ότι μπορούν να σε βρουν και να σου κάνουν κακό, θα στο κάνουν» πρόσθεσε, επίσης, ο Κώστας Τσουρός ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστεί.

Media Τελευταίες ειδήσεις