Κυριακή, 25 Φεβ.
17oC Αθήνα

Κώστας Τσουρός για Super Κατερίνα: Ήταν απάνθρωπο, ούτε καν ανθρωποφαγικό

Κώστας Τσουρός για Super Κατερίνα: Ήταν απάνθρωπο, ούτε καν ανθρωποφαγικό
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Την έντονη διαφωνία του με βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και έδειχνε τον Νίκο Πολυδερόπουλο να πηγαίνει στο θέατρο, μόλις μερικές μέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού του, εξέφρασε ο Κώστας Τσουρός.

Απάνθρωπο χαρακτήρισε ο Κώστας Τσουρός το γεγονός πως ρεπόρτερ της εκπομπής περίμενε τον Νίκο Πολυδερόπουλο έξω από το θέατρο, για να του αποσπάσει μια δήλωση.

«Θλιβερό και ανθρωποφαγικό. Δεν υπάρχουν όρια. Εκεί που ο άνθρωπος έχει υποστεί μια απώλεια, εσύ τον κυνηγάς να του πάρεις μια δήλωση σε σχέση με την απώλεια αυτή. Δεν υπάρχει κανένα όριο παιδιά, είναι ανθρωποφαγικό», είπε η Νόνη Δούνια.

Ο Κώστας Τσουρός είπε από την πλευρά του: «Για μένα αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα ούτε ποιος φταίει, ούτε ποιος δεν φταίει. Αυτό που έγινε ήταν απάνθρωπο, ούτε καν ανθρωποφαγικό.

Είναι απάνθρωπο να κυνηγάει μία κάμερα από πίσω έναν άνθρωπο που πάει στη δουλειά του στο θέατρο, ο οποίος έχει χάσει τον αδελφό του 28χρονών πριν από λίγες ημέρες, λες και θα αποκαλύψουν κάποιο έγκλημα.

Ας μπουν κάποια όρια για την προσωπική ζωή των ανθρώπων και ας μπουν και στη θέση του άλλου.

 

Δεν γίνεται, επειδή εμείς θέλουμε να κάνουμε εκπομπές και να έχουμε περιεχόμενο, να φέρνουμε σε τόσο άθλια θέση τους ανθρώπους γύρω μας. Ας το προσέξουμε λίγο».

Media Τελευταίες ειδήσεις