Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Κώστας Τσουρός για Σεργουλόπουλο – Μελιτά: Η δημοσιογραφία είναι δύσκολο πράγμα, αρκεί να ξέρουμε τι σημαίνει

Κώστας Τσουρός για Σεργουλόπουλο – Μελιτά: Η δημοσιογραφία είναι δύσκολο πράγμα, αρκεί να ξέρουμε τι σημαίνει

“Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου. Επειδή είναι σε αυτή τη θέση, αν ήταν σε κάποια άλλη θέση, θα γέλαγα” ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε μέσα από το Mega Καλημέρα το σκετσάκι του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά για τους παρουσιαστές, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για όσα ανέφεραν μέσα από την εκπομπή τους. 

«Είδα το σκετσάκι που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά κι ενώ μου αρέσουν πολύ τα σκετς που κάνουν τα παιδιά και σατιρίζουν , νομίζω ότι υπερέβαλαν λίγο, με την έννοια ότι αν και οι δύο δεν ήταν παρουσιαστές και ενδεχομένως δεν έκαναν το ίδιο, να γελάνε σε αυτό το σκετσάκι…

Αν το βλέπαμε στο θέατρο, θα γελούσαμε πολύ. Τώρα το να σατιρίζουν και αν λένε γιατί έχεις γνώμη, ενώ έχουν οι ίδιοι γνώμη.

Πόσες φορές ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει πει πράγματα στην εκπομπή του και έχει απασχολήσει και με τις προσωπικές του απόψεις την συγκεκριμένη εκπομπή…

Επίσης λέει η Τζένη “είναι δύσκολο πράγμα η δημοσιογραφία”. Ναι, . Ούτε ο Φώτης, ούτε η Τζένη είναι δημοσιογράφοι…

 

Η δημοσιογραφία Τζένη είναι δύσκολη. Τώρα το πώς το βλέπετε εσείς και τι κάνετε, δεν ξέρω. Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου. Επειδή είναι σε αυτή τη θέση, αν ήταν σε κάποια άλλη θέση, θα γέλαγα.

Αν έβλεπα από έναν ηθοποιό στο θέατρο να σατιρίζει την τηλεόραση, θα μου άρεσε και θα γέλαγα. Από παρουσιαστές μίας εκπομπής ίδιας με αυτές που “κατακρίνουν” δεν μου αρέσει. Εκεί είναι παρουσιαστές, δεν είναι ηθοποιοί» είπε ο Κώστας Τσουρός.

Media Τελευταίες ειδήσεις