Κυριακή, 26 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κώστας Τσουρός: Η Τζο Κουτσοκώστα ήταν απομονωμένη από την παρέα

Κώστας Τσουρός: Η Τζο Κουτσοκώστα ήταν απομονωμένη από την παρέα

Την απόφαση της Τζο Κουτσοκώστα να αποχωρήσει από την εκπομπή «I Love Σου Κου» συζήτησαν στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και ο Κώστας Τσουρός έκανε μια αποκάλυψη για όσα έγιναν στο γύρισμα για το πρωτοχρονιάτικο Ρουκ Ζουκ.

Όπως περιέγραψε ο Κώστας Τσουρός, η Τζο Κουτσοκώστα φαινόταν απομονωμένη από τα υπόλοιπα μέλη του team της εκπομπής και μάλιστα αυτό, είχε συζητηθεί.

«Την ακούσαμε να δικαιολογεί την παραίτησή της λέγοντας ότι δεν έχει μάθει από το σπίτι της να κάνει κουτσομπολιό.

Η Τζο ήξερε πού πάει. Ακόμα και στο δοκιμαστικό που έκαναν για να την πάρουν, gossip έκαναν, δηλαδή σχολίαζαν όπως σχολιάζουμε σε όλες τις εκπομπές και ήξερε σε ποια εκπομπή πάει. Δεν πήγαινε στο Μονόγραμμα της ΕΡΤ.

Το γεγονός ότι μετά προβάλει σαν δικαιολογία ότι “εγώ από το σπίτι μου δεν μου έχουν μάθει να κάνω κουτσομπολιό”, γιατί προφανώς ο λόγος που έφυγε ήταν γιατί δεν αισθανόταν καλά σε αυτή την εκπομπή, δεν σημαίνει ότι μπορείς να προσβάλεις έναν κλάδο ολόκληρο που ασχολούνται με αυτό το θέμα. Είναι άλλο το “δεν ταιριάζω” και άλλο το “η οικογένειά μου δεν μου έχει μάθει να κουτσομπολεύω”», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Παίξαμε στο Ρουκ Ζουκ το πρωτοχρονιάτικο, εμείς, η ομάδα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παίξαμε αντίπαλοι με την ομάδα του “I Love Σου Κου”, που θα προβληθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Εκεί ήταν πριν την αποχώρησή της και είχαμε παρατηρήσει όλοι ότι η Τζο ήταν λίγο απομονωμένη από την παρέα, δεν συμμετείχε.

Το είχαμε συζητήσει κιόλας μεταξύ μας», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Media Τελευταίες ειδήσεις