Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κώστας Τσουρός και Ευρυδίκη Βαλαβάνη τα «τσoύγκρισαν» on air και παρενέβη ο Βασάλος

Κώστας Τσουρός και Ευρυδίκη Βαλαβάνη τα «τσoύγκρισαν» on air και παρενέβη ο Βασάλος
Φωτογραφία: NDP photos

Για τα…μάτια του Κωνσταντίνου Βασάλου ήρθαν σήμερα (24.02.2024) σε αντιπαράθεση, στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο Κώστας Τσουρός και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.  

Ο παρουσιαστής Κώστας Τσουρός σχολίασε τα όσα είπε για πρόσωπα της τηλεόρασης ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευριδίκη Βαλαβάνη προσπάθησε να τον υπερασπιστεί.

Τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή έκαναν τον Κωνσταντίνο Βασάλο να στείλει μήνυμα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Δεν περιμένω από τον Βασάλο να μου πει για τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Μου χτύπησε κάπως να ακούω τον Βασάλο να κρίνει τον Μικρούτσικο, τον Λιάγκα… Στην εκπομπή που βρίσκεται δεν σχολιάζει, ενώ στο Youtube βγαίνει και σχολιάζει. Υποτίθεται ότι είσαι στην εκπομπή για να σχολιάζεις.

Δεν καταλαβαίνω από πού και ως πού ο Κωνσταντίνος Βασάλος κρίνει τους παρουσιαστές της τηλεόρασης. Να κρίνει κάποιος που έχει γνώση από την τηλεόραση. Κι εγώ ήμουν στο DWTS, αλλά δεν θα βγω να κρίνω τους χορευτές», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε: «Δεν είμαι δικηγόρος του Κωνσταντίνου Βασάλου, αλλά μπορεί εκεί να νιώθει πιο άνετα. Είναι ένα άλλο περιεχόμενο εκεί που μπορεί να νιώθει πιο άνετα. Είναι χρόνια σε πάνελ εκπομπής».

Λίγο αργότερα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έστειλε μήνυμα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία το διάβασε στον αέρα: «Μου λέει ο Κωνσταντίνος, ρώτα τους αν έχω το δικαίωμα να έχω γνώμη».

Media Τελευταίες ειδήσεις