Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κώστας Τσουρός κατά Πετράκου – Παπαθωμά: «Δεν γίνεται να βγαίνεις μετά και να κράζεις»

Κώστας Τσουρός κατά Πετράκου – Παπαθωμά: «Δεν γίνεται να βγαίνεις μετά και να κράζεις»

«Η Θεοφανία Παπαθωμά πού είδε το ανήθικο παιχνίδι του Γιώργου Λιάγκα», ρωτάει ο Κώστας Τσουρός.

Στο Mega καλημέρα έπαιξαν την ανάρτηση που έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά, υπερασπιζόμενη τον Γρηγόρη Πετράκο, για τη συνέντευξη στο Πρωινό. Ο Κώστας Τσουρός, μάλιστα, είπε ανοιχτά την άποψή του, παίρνοντας θέση υπέρ του Γιώργου Λιάγκα.

«Μέχρι πρότινος όλοι είχαν παράπονα με τις μονταρισμένες συνεντεύξεις. Έλεγαν όλοι ότι “εγώ δεν δίνω βίντεο συνέντευξη, θα πάω ζωντανά για να πω αυτά που θέλω”. Τώρα ξαφνικά ανακαλύπτουμε με τη Θεοφανία Παπαθωμά ότι είναι ανήθικο το παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και της σιωπής…», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός είπε στη συνέχεια: «Πας ζωντανά, λες την άποψή σου, έχεις απέναντι τον παρουσιαστή, ο οποίος προφανώς και δεν θα μείνει μουγκός, θα μιλήσει.

Όπως οφείλει να μιλήσει και ο συνεντευξιαζόμενος, οφείλει να μιλήσει και ο παρουσιαστής και να κάνει τις παρεμβάσεις του και τις ερωτήσεις του. Αλλιώς λέγεται διάγγελμα, αλλιώς λέγεται αμπελοφιλοσοφία».

«Τώρα, η Θεοφανία Παπαθωμά πού είδε το ανήθικο παιχνίδι του Γιώργου Λιάγκα επειδή τον ρώτησε αν είναι ένας αυτόκλητος Δον Κιχώτης, δεν μπορώ να καταλάβω. Και εν πάση περιπτώσει, δεν γίνεται να πηγαίνεις σε μια εκπομπή και αν δεν είσαι ικανοποιημένος να βγαίνεις μετά και να κράζεις αυτόν που σου έκανε τη συνέντευξη. Ας μην πήγαινες.

Εντάξει να στηρίξεις τον σύζυγό σου, αλλά είσαι και στο ίδιο κανάλι. Φαίνεται πως δεν την απασχολεί αυτό», πρόσθεσε επίσης ο Κώστας Τσουρός.

Media Τελευταίες ειδήσεις