Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κώστας Τσουρός: Με είχε πετύχει στην κοπή πίτας και είπε «α εσύ είσαι που τα έχουμε;»

Κώστας Τσουρός: Με είχε πετύχει στην κοπή πίτας και είπε «α εσύ είσαι που τα έχουμε;»

Την προσωπική του μαρτυρία σχετικά με ένα ψευδές πρωτοσέλιδο κατέθεσε ο Κώστας Τσουρός όταν στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» σχολίασαν τη δήλωση του Δημήτρη Μοθωναίου πως του είχαν χρεώσει σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Πολλές φορές έχει τύχει να σου χρεώσουν μία σχέση που δεν υπάρχει αλλά αυτό που έκανε ο Δημήτρης Μοθωναίος είναι πολύ ενδιαφέρον. Σου λέει: “αφού γράφουν που γράφουν ότι τα έχουμε, δεν βγαίνουμε και για έναν καφέ να γνωριστούμε;”», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Το θέμα είναι ποιος τα λέει και ποιος τα γράφει, βέβαια. Έχει σημασία. Υπάρχουν συγκεκριμένα sites και εφημερίδες που γράφουν και ασχολούνται μόνο με αυτά. Εξαρτάται από το έντυπο.

Εμένα μου έχει τύχει να δω τον εαυτό μου να φιγουράρει σε πρωτοσέλιδο συγκεκριμένου εντύπου, που να λέει ότι έχω σχέση με συγκεκριμένο άνθρωπο από τον χώρο μας.

Δεν θέλω να το επαναφέρω, νομίζω ότι στον Alpha ήμουν τότε.

Ενέπλεκε το ότι εγώ προχωρούσε επαγγελματικά με το ότι τα έχω με κάποιον από το κανάλι. Δεν αντέδρασα, είναι γελοία πράγματα αυτά.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος από το κανάλι – δεν θέλω να πω ονόματα, όσοι το ξέρουν το ξέρουν – με είχε πετύχει στην κοπή πίτας του Alpha και μου είχε πει: α εσύ είσαι που τα έχουμε τελικά;», περιέγραψε ο Κώστας Τσουρός.

Media Τελευταίες ειδήσεις