Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Κόβουν και ράβουν» για τον Σεφερλή!

«Κόβουν και ράβουν» για τον Σεφερλή!

Ο «γάμος» ωφέλησε και τις δύο πλευρές… σε όλες τις πλευρές και έτσι είπαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν.

Έτσι λοιπόν ο Μάρκος Σεφερλής πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει το «Ραντεβού» στο STAR με σκοπό να ξεκινήσει ξανά στην αρχή της σεζόν αλλά να ολοκληρωθεί στα τέλη του χρόνου ώστε την επόμενη χρονιά, από τον Ιανουάριο του 2017, ο Μάρκος να βγει στον αέρα με καινούργια εκπομπή… κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του.

Ήδη έχουν βρεθεί ορισμένα project από το εξωτερικό και είναι σε επαφές με τις εταιρείες που έχουν τα δικαιώματα προκειμένου να δουν τι αλλαγές μπορούν να κάνουν σε αυτά, θέλοντας να μπορέσουν να βάλουν τη «σφραγίδα» του Σεφερλή σε όποιο πετυχημένο project από το εξωτερικό επιλέξουν. Άλλωστε οι σχέσεις του Σεφερλή με το STAR είναι πολύ καλές και οι δύο πλευρές έμειναν ευχαριστημένες και από την πορεία του «Ραντεβού» αλλά κι από τη συνεργασία τους με την εταιρεία παραγωγής του, την «Art of comedy» που έκανε την εκπομπή «Blind Taste» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Έτσι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν σε όλα τα επίπεδα, καθώς μάλιστα υπάρχουν συζητήσεις η «Art of comedy» να αναλάβει και μία ακόμα παραγωγή για το κανάλι της Κηφισιάς. Πάντως πρωταρχικός σκοπός των στελεχών του σταθμού είναι να βρεθεί το project που θα «ραφτεί» για τον Μάρκο ώστε την καινούργια χρονιά να ξεκινήσει την προβολή του…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε