Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ξεκίνησαν γυρίσματα με την άδεια… του ΕΣΡ

Ξεκίνησαν γυρίσματα με την άδεια… του ΕΣΡ

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν την προηγούμενη βδομάδα και τα στελέχη του ΑΝΤ1 ποντάρουν πολλά και σε αυτή την καινούργια σειρά τους αφού ήδη έχει αγαπηθεί από χιλιάδες κόσμο.

Ο λόγος για τη σειρά που βασίζεται στο καινούργιο βιβλίο της Λένας Μαντά «Τα 5 κλειδιά» και τα στελέχη του ΑΝΤ1 σε συνεργασία με τον ΑΝΤ1 Κύπρου αποφάσισαν να το μεταφέρουν και στην τηλεόραση.

Την προηγούμενη βδομάδα λοιπόν οι κάμερες έπιασαν δουλειά και οι Αντώνης Φραγκάκης, Χρύσα Παπά, Νίκη Παλληκαράκη, Μαρία Παπαφωτίου, Τόνυ Δημητρίου, Χριστίνα Μαρούχου, Πέννυ Φινίρη, Έλενα Πιεριδου, Κωνσταντίνα Τζωρτζή με τις σκηνοθετικές οδηγίες της Ρέινας Εσκενάζυ ξεκίνησαν να ερμηνεύουν τους ρόλους έτσι όπως τους έχουν διασκευάσει τηλεοπτικά οι Ρένα Ρίγγα με τον Κώστα Βαζάκα. Όσον αφορά την απόδοση, αξίζει να αναφερθούμε στις δυσκολίες που έχει το βιβλίο της Λένας Μαντά να μεταφερθεί στο τηλεοπτικό τοπίο και να μην ξεσηκώσει… θύελλες αντιδράσεων, λόγω της ιστορίας του που θέλει ένα μικρό κορίτσι να είναι αλυσοδεμένο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ΑΝΤ1 μαζί με τη συγγραφέα και τους σεναριογράφους έκαναν επαφές με πρόσωπα από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ώστε να είναι σίγουροι ότι η λύση που βρήκαν οι Ρίγγα-Βαζάκας για τις επίμαχες αυτές σκηνές θα είναι σύμφωνη με τους κανόνες προγράμματος, αλλά παραμένοντας στο αστυνομικό και περιπετειώδες ύφος του βιβλίου. Βέβαια έναν ακόμα… σκόπελο που έχουν να αντιμετωπίσουν στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο είναι τι ώρα θα προβάλλουν τη σειρά, αφού ναι μεν στην Κύπρο θα προβάλλεται μετά τις 10 το βράδυ, αλλά εδώ, στην Ελλάδα, ο αρχικός προγραμματισμός είναι για το απόγευμα που είναι πιθανό να δημιουργήσει κάποια… προβληματάκια στο Μαρούσι λόγω των ερωτικών σκηνών και των σκηνών βίας που έχουν για να αποδοθεί η ιστορία του βιβλίου.

Τα γυρίσματα πάντως συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς καθώς είναι προγραμματισμένο να γυριστούν 170 επεισόδια και γυρίσματα εκτός από την Κύπρο και την Αθήνα θα γίνουν στο Μιλάνο και την υπέροχη λίμνη Κόμο, αλλά και στη Νάξο. Η πρεμιέρα της σειράς «Τα 5 κλειδιά» αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο και οι συντελεστές εγγυώνται πως θα είναι και… κλειδί για την τηλεθέαση…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε