Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά για τα… τέρατα!

Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά για τα… τέρατα!

Κόσμος πάει και έρχεται διεκδικώντας μία θέση στις πεντάδες. Η αλήθεια πάντως είναι ότι αν και είναι πολύ νωρίς και δεν έχει ξεκινήσει να προβάλλεται το τρέιλερ συμμετοχών υπάρχουν πολλές που… ψήθηκαν να συμμετέχουν.

Και η αναφορά στο «ψήσιμο» δεν είναι τυχαία καθώς το συγκεκριμένο project θα είναι το… αντίπαλο δέος στο «Κάτι ψήνεται», αλλά οι διαγωνιζόμενες δεν θα προσπαθούν να κερδίσουν υψηλή βαθμολογία μέσα από τις μαγειρικές ικανότητές τους αλλά αποδεικνύοντας ότι κατέχουν τη… στιλιστική τέχνη!
Ο λόγος λοιπόν για το «Shopping Monsters» το καινούργιο ριάλιτι που ετοιμάζει το STAR και όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα και γίνεται αντιληπτό από τον τίτλο, οι διαγωνιζόμενες πρέπει να αποδείξουν ότι είναι… μανιώδεις με τα ψώνια, αλλά και ότι ξέρουν να κάνουν καλές αγορές για την ανάλογη περίπτωση. Έτσι κάθε βδομάδα θα υπάρχει ξεχωριστή… αποστολή για τις πέντε διαγωνιζόμενες που θα πρέπει να εκτελέσουν ψωνίζοντας τα ανάλογα ρούχα. Για παράδειγμα τη μία βδομάδα θα πρέπει να ετοιμαστούν γιατί είναι καλεσμένες σε κάποιον γάμο, την άλλη βδομάδα για κάποια επαγγελματική συνάντηση, ενώ κάποια άλλη για… παιδικό πάρτι! Κάθε «αποστολή» θα έχει πέντε γυναίκες, ενώ κάθε μέρα θα βλέπουμε την προσπάθεια μίας από τις διαγωνιζόμενες να κάνει τα ψώνια της, να χτενίζεται και να μακιγιάρεται με τα χρήματα που της έχουν δοθεί και στο τέλος θα βαθμολογείται από τις άλλες τέσσερις διαγωνιζόμενες της βδομάδας για τις αγορές και την κομψότητά της. Αυτή που στο τέλος της βδομάδας θα έχει συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία θα είναι η νικήτρια που θα κερδίζει κάποιο χρηματικό ποσό.
Ήδη λοιπόν στο κανάλι της Κηφισιάς έχουν ξεκινήσει τα δοκιμαστικά και πολλές γυναίκες δήλωσαν συμμετοχή για να αποδείξουν ότι είναι «Shopping Monsters»!

Σύντομα μάλιστα θα αρχίσει να προβάλλεται και το σχετικό τρέιλερ από το STAR και τα στελέχη του σταθμού ποντάρουν πολύ στο καινούργιο project τους. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο μήνα με σκοπό η προβολή του να ξεκινήσει στα τέλη Οκτωβρίου…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε