Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ξεσπάθωσε η Μαριάννα Τουμασάτου! “Τέρμα με τις κλίκες και τα αποβράσματα”

Ξεσπάθωσε η Μαριάννα Τουμασάτου! “Τέρμα με τις κλίκες και τα αποβράσματα”

Σαφή θέση υποστήριξης των θυμάτων παίρνει η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου στην Real life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο “τσουνάμι” που έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριάννα Τουμασάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως » οι ηθοποιοί περνάμε μόνο δύσκολα. Τώρα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Ωστόσο, θα ήθελα όλα τα ΜΜΕ να είχαν δείξει την ίδια θέρμη και τότε που πεινούσαμε. Είναι ένας κλάδος που έχει πληγεί πάρα πολύ και δεν μιλώ μόνο για τους ηθοποιούς αλλά και τους τραγουδιστές, για όλου τους καλλιτέχνες».

«Είτε είσαι μητέρα είτε όχι, είναι σίγουρα σοκαριστικά όσα ακούγονται. Την αρχή έκανε η Σοφία Μπεκατώρου, που μεγάλη ευγνωμοσύνη έχουμε στο πρόσωπο της, και μετά μπήκε η Ζέτα Δούκα που με μεγάλο κόπο ψυχής μπήκε μπροστά και άνοιξε την κερκόπορτα. Ακολούθησαν όλα τα υπόλοιπα κορίτσια και αγόρια και θα ακολουθήσουν κι άλλα, μέχρι να καθαρίσει αυτή η λάσπη με τις κλίκες και ομάδες που όλα αυτά τα χρόνια κάλυπταν – και καλύπτουν – ο ένας τον άλλον. Κάπως έτσι χάλασε η εικόνα των ανθρώπων της τένχης» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός.

«Υπήρξαν κλίκες, οι οποίες αντάλλασαν διαστροφές κάθε είδους. Είτε λεκτικής είτε σεξουαλικής βίας, οποιασδήποτε μορφής βίας. Έκαναν ανταλλαγή διαστροφών και μεσουρανούσαν. Βρίσκοναν στον αφρό της θάλασσας. Μόνο που στον αφρό βέρουμε πολύ καλά τι επιπλέει. Θέλω να πιστεύω ότι τώρα θα μπει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο. Ακόμη και γι’ αυτούς που συνεχίζουν να θέλουν τη σιωπή – δεν θα τους περάσει. Η δύναμη του δικαίου, της αξιοπρέπειας, της καθαρότητας είναι ισχυρότερη» συμπλήρωσε η Μαριάννα Τουμασάτου. » Είναι η ισχύς εν τη ενώσει. Τέρμα με όλα αυτά τα αποράσματα! Τέρμα σε όσους σκεπάζουν με τη σιωπή τους τη διαφθορά. Γιατί, αν ήταν τα δικά τους τα παιδιά, τι θα έκαναν; Πως θα τα προφύλασσαν; Εγώ δεν έχω κάτι να καταγγείλω, δεν προέκυψε κάτι στη ζωή μου που να αξίζει να καταγγείλω. Ποτέ. Τι σημαίνει όμως αυτό; Επειδή εγώ είμαι τυχερή; Χωρίς να έχω σπουδαίες παρέες, ευτυχώς είχα δουλειά».

Media Τελευταίες ειδήσεις