Σάββατο, 13 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Λάκης Λαζόπουλος για Στέφανο Κασσελάκη: Κάτι έχετε και κάτι δεν έχετε, μεταφέρετε ελπίδα σε σπασμένη κούπα

Λάκης Λαζόπουλος για Στέφανο Κασσελάκη: Κάτι έχετε και κάτι δεν έχετε, μεταφέρετε ελπίδα σε σπασμένη κούπα
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

«Αυτό το χαρτί σας δείχνει σαν να είστε ο Βουτσάς σε μία ταινία που κάνει τον Άραβα σεΐχη και ξαφνικά είναι ένας από τους ίδιους κι απαράλλαχτους, τους χιλιοδανεισμένους» δήλωσε Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος τοποθετήθηκε μέσα από το podcast του το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και ον Γιώργο Αυτιά. Στη συνέχεια άσκησε δριμεία κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Γλιτώσαμε από τον Γιώργο Αυτιά, μου έφυγε ένα βάρος. Ένα πρόβλημα ελληνικό έγινε ευρωπαϊκό. 300.000 ψήφους του δώσαμε για να φύγει.

Μην τις βλέπεις σαν ψήφους που του έδωσαν για να πάει στην Ευρωβουλή, κοίταξε τες ανάποδα σαν ψήφους που του έδωσαν να φύγει από τον ΣΚΑΙ. Μέχρι εμένα μου ήρθε να πάω να ψηφίσω τη νυφίτσα» είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος και πρόσθεσε για τον Στέφανο Κασσελάκη:    

«Μαλ…α που πετάξατε το χαρτί του Μητσοτάκη κι εξηγούσατε μία εβδομάδα πριν το πόθεν έσχες σας σε έναν κόσμο που ξέρει το πόθεν έσχες αυτών. Όποτε και να το παρουσιάζατε αυτό το κ…όχαρτο, θα είχατε πρόβλημα.

Αυτό το χαρτί σας δείχνει σαν να είστε ο Βουτσάς σε μία ταινία που κάνει τον Άραβα σεΐχη και ξαφνικά είναι ένας από τους ίδιους κι απαράλλαχτους, τους χιλιοδανεισμένους. Δεν πείσατε τον κόσμο. Κάτι έχετε και δεν έχετε.

Μεταφέρετε ελπίδα σε σπασμένη κούπα. Καθαρός νικητής των εκλογών ο Κυριάκος Βελόπουλος».

Media Τελευταίες ειδήσεις