Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Λάκης Λαζόπουλος: «Πέρασα στιγμές απόγνωσης…»!

Λάκης Λαζόπουλος: «Πέρασα στιγμές απόγνωσης…»!

Προσεγγίζει τα θέματα με σατιρική «ματιά». Ακόμα και τώρα, που μιλά για τη μάχη που έδωσε, δεν χάνει το χιούμορ του, περιγράφοντας με το δικό του τρόπο τις δυσκολίες που αντιμετώπισε…!

Ο λόγος για τον Λάκη Λαζόπουλο που αποφάσισε να μιλήσει στον Αντώνη Σρόιτερ για τη μάχη του με τα περιττά κιλά, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι για να απαλλαγεί από αυτά «κλείστηκε» σε ειδικό κέντρο του εξωτερικού. Η συνάντησή τους έγινε για τις ανάγκες της εκπομπής «Αυτοψία» που ασχολείται με τα σοβαρά και τα ευτράπελα της τεράστιας βιομηχανίας, με τζίρο εκατομμυρίων ευρώ, που στήνεται στο όνομα της ομορφιάς.

Αναφερόμενος στο θέμα λοιπόν ο Λάκης Λαζόπουλος υποστηρίζει ότι «υπάρχουν δύο Ελλάδες. Η μια είναι η Ελλάδα του χειμώνα που δείχνουν τα λεφτά τους στα μαγαζιά και η φτώχεια μαζεύεται να δείξει το σώμα της το καλοκαίρι…»!, ενώ αναφέρεται και σε όσα πέρασε ταξιδεύοντας σε ειδικό κέντρο στην Αυστρία για να χάσει 10 κιλά. «Μου έδιναν συνεχώς  τσάι. Ήταν και το μεσημεριανό και το βραδινό. Την τρίτη μέρα πήγα για να διαμαρτυρηθώ. Μου λέει ο υπεύθυνος “εάν νιώθετε ότι πεινάτε, να πιείτε νερό”. “Πεινάω” του λέω, “δεν διψάω. Θέλω να φάω”. Πραγματικά πέρασα στιγμές απόγνωσης και ούτε θέλω να ξαναπάω. Έχασα 6 κιλά και τα μισά τα πήρα με την επιστροφή. Κάθισα εκεί και τις 10 μέρες γιατί τις είχα προπληρώσει. Ξέρουν αυτοί τι κάνουν, σε βάζουν να προπληρώσεις και άμα θες, φύγε», λέει στον Αντώνη Σρόιτερ ενώ προσθέτει ότι «τώρα κάνω διατροφή πιο ήρεμη πιο ήσυχη. Θυμάμαι έναν φίλο που ήταν 160-165 κιλά και έκανε δίαιτες, έχανε δυο κιλά αλλά δεν το καταλάβαινες, ήταν σαν να πέφτει ένα πετραδάκι από το βουνό. Κάποια στιγμή μου λέει “είμαι σίγουρος  ότι έχω χάσει κιλά”. Του λέω “πόσα κιλά έχασες, τι λέει η ζυγαριά;”. “Η ζυγαριά δεν λέει”, μου απάντησε “γιατί είναι μέχρι 140 κιλά”».

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, τονίζοντας ότι ακόμα και σήμερα υπάρχουν «μαϊμού» διαιτολόγοι. «Όταν ξεκίνησα το επάγγελμα του διατροφολόγου ήταν εντελώς άγνωστο στην Ελλάδα. Όταν δηλώναμε την επαγγελματική μας ιδιότητα ο κόσμος δεν ήξερε τι κάναμε. Έζησα τη χρυσή εποχή των Ινστιτούτων  στις αρχές του 1990, τα οποία έλεγαν ό,τι ήθελαν. Ήταν ένα ξέφραγο αμπέλι. Κορόιδευαν τον κόσμο, αλλά και εμάς τους διατροφολόγους μας πίεζαν ώστε ένας πελάτης να χάνει όσο το δυνατόν περισσότερα», λέει στην κάμερα της εκπομπής τονίζοντας ότι «Πριν από ενάμισι χρόνο  δεν υπήρχε καν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Ο καθένας μπορούσε  να δηλώνει διατροφολόγος. Ο Νόμος μας υποχρεώνει τους επόμενους μήνες να αποκτήσουμε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, αλλά μέχρι να λήξει αυτή η προθεσμία ο καθένας μπορεί να δηλώνει διατροφολόγος»!

Απόψε, στις 23:45, ο Αντώνης Σρόιτερ μέσα από τη συχνότητα του ALPHA κάνει «Αυτοψία» στη «βιομηχανία της ομορφιάς», ενώ συναντά και ανθρώπους, οι οποίοι βρέθηκαν ένα βήμα πριν από το θάνατο κυνηγώντας με κάθε τρόπο το όνειρό τους, να χάσουν βάρος.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε